Roipakaz Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Piękna rzeczka, niestety bez kontaktu z rybkami. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Sprawia wrażenie, że muszą tam być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Widziałem, trzy rybki, jedną naszedłem, jedena zaciekawiona wahadełkiem doprowadziła je, jedną wypłoszyłem przez swoją niezdarność ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Przynajmniej widziałeś, że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 W dorzeczu Drawy. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Jedna z pod Krakowskich rzeczek chociaz bardzo urokliwa to niestety z bardzo marnym rybostanem,ale kropki sie trafiaja.Szkoda ze została juz prawie zapomniana,i jest na łasce samej sobie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Szkoda ze została juz prawie zapomniana,i jest na łasce samej sobie.To akurat jest największy plus w przypadku pstrągowej rzeki. Edytowane 30 Marca 2020 przez Pumba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Z jednej strony sie zgodze,ale z drugiej jednak na tak niewielkiej rzeczce sama sie nieobroni bo miejscowi zjadaja wszystko co sie uwiesi i z naturalnego tarła to cudów niema.Ale urok ma.Ale cos zawsze sie uchowa.Na odcinku 1km około złowiłem trzy sztuki dwa pobicie i jedno wyjscie.Niejest az tak zle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Z wczorajszego spaceru 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzisiaj w ramach kwarantanny odwiedziłem "swój" ciurek" dokładnie rok temu też byłem pierwszy raz. Tak jak w zeszłym roku tak i teraz złowiłem kilka niewielki jazików, razem było ich siedem a może i osiem. Jeden był już troszkę większy, myślę, że ciut ponad 40 cm. Wszystkie wzięły na brązkę z czerwonym mosiężnym kaskiem na haku #8, co ciekawe - jak urwałem dwie te nimfy, które miałem to na podobną ze złotym kaskiem ani brania. Dopiero jak wyszperałem taką na główce jigowej czerwonej to brania wróciły. I najciekawsze, wszystkie ryby z jednego miejsca o pow. ok 15 m.kw Na fotce pierwszy, pozostałych nie męczyłem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Struga GarbaczNa piątkowym dotlenianiu trafiłem na fajny bagnisty łęg, przez którego wiła się rzeczka, lewobrzeżny dopływ Prosny. Ryby - Pewnie jeszcze coś by się tam znalazło, kiedyś częściej zaglądały na wiosnę ryby z Prosny, teraz to tylko "STRUGA OKRESOWA"...Na zdjęciach jedna z dwóch odnóg opływających bobrową retencję - cała okolica wzorowy przykład jak bobry walczą z suszą skoro ludzie nie potrafią. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Spacerek z końca marca.A to źródełko uratowało mi życie. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Skalniak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No nie mów, ze aż tak Cię przysuszylo.Trzeba sobie wziąć jakiś termos albo butelkę czego się tam lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No nie mów, ze aż tak Cię przysuszylo.Trzeba sobie wziąć jakiś termos albo butelkę czego się tam lubi No niestety nie pomyślałem.Spacerek,wyszło jakoś ze 16 km w obie strony.Źródełko znam jest bezpieczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 No niestety nie pomyślałem.Spacerek,wyszło jakoś ze 16 km w obie strony.Źródełko znam jest bezpieczne.Znam źródło, z którego bardzo smaczna woda bije. No możne z 10 metrów niżej zbyt racicami gejzery wody zdeptane, ale pod skarpą bezpieczniejsza niż większość tego czym nas poją na co dzień. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Żal doopę ściska... Zakaz wstępu do lasów, zupełnie jak by tam rozmnażał się COVID-19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Prawda leży po środku - zależy ile osób w tym lesie łazi...Niestety - były obrazki zupełnie nieodpowiedzialnych tłumów Wyprawa w pojedynkę lub z partnerem - to coś innego, ale łatwiej wprowadzić ogólny zakaz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jadąc po trasie, musiałem zatrzymać się by choćby jedno zdjęcie zrobić.???????? 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Susza straszliwa i niebywale niska woda ale już widać wiosnę 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Pięknie tam... Wysłane z mojego GM1900 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Bywało pięknie, ale niestety czasy się zmieniają. Pamiętam jak będąc w szkole podstawowej(młodsze klasy) płynęła "rzeczka"(już wtedy, 40pare lat wstecz)wody było do pasa. Dziś ledwo woda się sączy, wystarczy jeden krok by być na drugiej stronie. Biebrz czy Narew też się bardzo zmieniły( te wody mam blisko)Zmiany są nieodwracalne. Szkoda.Mimo wszystko to jeszcze piękne tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Artech 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na granicy Okręgów. ???????? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dawno temu zauroczony górnym biegiem tej rzeki ochrzciłem to miejsce nadając mu nazwę "Meta". Nazwa ta funkcjonuje wśród wędkarzy do dzisiaj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Urocze, a gdzie Start? Rozumiem że w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi