Alexspin Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Takie klimaty o poranku. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) To u Ciebie o poranku pstrągi się na łąkach pasą? Edytowane 13 Maja 2020 przez Artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 ???? Spierdzielają przed wydrami na dwóch nogach w trawy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 W maju nad rzeką jest pięknie nawet na niezbyt urodziwych odcinkach i też można spotkać dziwne wędrujące stwory. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Majowe zaległości.Jak to dobrze,że maj jest taki piękny.Niestety rybki nie chcą pozować. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Zdjęcie mojej córki. Edytowane 21 Maja 2020 przez lysy69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Zdjęcie mojej córki.Córka to ta z prawej, z lewej, czy pośrodku? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 To dzisiaj taka niespodzianka,pstrągowa miejscówka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Przynajmniej jest się gdzie zdrzemnąć w oczekiwaniu na branie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 To dzisiaj taka niespodzianka,pstrągowa miejscówka???? To chyba jakiś nowy trend????Dzisiaj pstryknąłem fotkę podobnego mebla. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Trend kwarantannowy.Dzwoni telefon:- Dzień dobry, tu policja, czy przestrzega Pan kwarantanny?- Bezwzględnie, nie ruszam się z mojej kanapy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Wody Polskie.???????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Takie widoki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Wody Polskie.????????Wód Polskich to, w miejscu ze zdjecia, jeszcze nie było. Świadczy o tym nie wyhakowane drzewo i niezabezpieczona burta. Zresztą sam zakręt jakiś taki za "ostry" Edytowane 2 Czerwca 2020 przez hi tower 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Czerwiec na moim ciurku.Mieszkanko zimorodków,czekałem długo ale nie chciały zapozować. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Pstrągi we mgle Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Wieczorne pstrągowanie. Parę kilometrów przedzierania się przez zwaliska, wszędobylskie komary, kilka brań i jedna mała rybka... Ale super było ???????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastore Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Gościnne występy w sąsiednim województwie i znaleziony po drodze do domu strumyk Edytowane 21 Czerwca 2020 przez pastore 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ostatnia wizyta "ładowania akumulatorów" na pstrągach zaniosła mnie w takie rejony. Teren trudny, "przeciwnik" bardzo cwany ale zwiedzanie takich rejonów to "pełnia szczęścia". ???? Do zobaczyska za rok. ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 U mnie maluchy maja się dobrze 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Mógł bym wstawić zdjęcia fajnej rzeczki, która ostatnio odwiedziłem, ale nie - na nie przyjdzie jeszcze czas. W ostatnich dniach, w mediach i na forach, dużo mówi się o opadach, wezbraniach i podtopieniach.Na załączonym zdjęciu Giszka, lewostronny dopływ Prosny, struga uchodząca (fot. 200m od ujścia) w rejonie wsi Tursko - Bogusław. Kiedyś toczyła wodę przez cały rok, raz więcej, raz mniej. Jeszcze nie tak dawno słyszało się o kłusownikach łowiących klenie, które w okresie tarłowym płynęły kilka kilometrów w górę. Przed wielu laty, dzieciaki łowiły piskorze na rękę w środkowym biegu. Ostatnio słyszałem że żółwie błotne dawniej występowały w rejonie źródlisk. Od kilku sezonów stała się ciekiem okresowym.Zdjęcie suchego koryta zrobione wczoraj wieczorem. Przez zmiany jakie dokonywały się latami i doprowadzały do katastrofalnych osuszeń, ziemia jest tak spragniona, że nawet ostatnie opady nie sprawiły iż płynie nią woda. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 piękna rzeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Przy normalnym stanie wody te głazy są ponad pół metra pod wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi