Artech Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Batson Immortal IMMP70L Edytowane 1 Września 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Batson Immortal IMMP70LDobry "patyk". ????Posiadam starszy wypust XP 841. Edytowane 4 Września 2020 przez TOFIX99 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Cisza i spokój 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Na ostatni "wypad" wybrałem się "na spontana". Nie spodziewałem się cudów, bo przy takim stanie wody dojście do rzeczki ( albo rowu) to już wyczyn. ???? Tutaj jeszcze dało się połowić; Parę "trzydzestaków" padło. Niestety żaden 40-stak nie chciał się pochwalić swoją obecnością w wodzie. Ale to nie stanowiło żadnego problemu. Podładowanie baterii nastąpiło i to było najważniejsze. ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 31.08.2020 takimi obrazami ładowałem akumulatory, ryby i grzyby też były. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Mój Magiczny Ciurek, Każdy dołek głebszy jak 50cm dawał kilka rybek.W tym piękne 46cm 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jakże zazdroszczę takiej wody. ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jakże zazdroszczę takiej wody. ????????????????????????Ja też Niestety mam do niej bardzoo daleko i tylko 1,5misiaca w roku jestem blisko niej.Odkryta w sierpniu,mam nadzieję że za rok moja noga tam jeszcze zawita Jest tam Magia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Z małej rzeki zrobił się ciurek. Może teraz jak doleje, będzie lepiej. W worku kardynały (in spe ). 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 A tu fotki wykonane kilkaset metrów poniżej, z tym ,że chyba w 2015r. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Północne rubieże świętokrzyskiego. Kilku pasiastych mieszkańców poznałem. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Salmonowe ostatki. Oczywiscie bez ryby. Ogwen Valley, Walia. Piekna rzeka ale trudna i kaprysna. Edytowane 25 Października 2020 przez Luckyguliver 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Cyt 'Północne rubieże świętokrzyskiego." na pewno północne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Krótki spacerek przy "porannej bryzie" ???? ???? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastore Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Super to wygląda! Klimat aż się wylewa ze zdjęć [emoji3] taka bryza to ambrozja dla naszych płuc [emoji4] Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Z dzisiejszego spaceru po lesie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 W święta udało mi się wybrać w miejsca, których nie odwiedzałem wiele lat. Rzeczka widoczna na zdjęciach przy normalnych stanach niesie niestety przynajmniej połowę mniej wody. To tutaj złowiłem swojego pierwszego "poważnego" potokowca, całe 34 centymetry ; to wydarzenie spowodowało jednak że pokochałem takie klimaty i pstrągowanie. Szkoda tylko, że poza urokliwym krajobrazem ryb w kropki jest tutaj jak na lekarstwo. Może kiedyś się odrodzi, mam nadzieję. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Struga ŁUBIANKA woj. Kujawsko-pomorskie. Niestety pstrąga nie widać. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Sobotni "spacerek" był bardzo potrzebny do "naładowania akumulatora ". Rybostan rzeczki został sprawdzony pod względem przynęt i technik połowu. Nie wiem czy ten ciurek można zakwalifikować do strumyka, ponieważ jego szerokość w pewnych miejscach spokojnie przekraczała 3 m. ???? Nawet przetestowałem nowe przynęty. Znowu obróciło zdjęcie. ???? Edytowane 10 Stycznia 2021 przez TOFIX99 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) zimowe klimaty cz. pierwsza Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Pavel 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) zimowe klimaty cz. pierwsza Miałem dzisiaj siedzieć w domu, ale przez Ciebie pojadę nad wodę . Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 zimowe klimaty cz. pierwsza Tak jak tam pięknie, tak i pusto ostatnio..... Chyba, że ty miałeś więcej szczęścia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tak jak tam pięknie, tak i pusto ostatnio..... Chyba, że ty miałeś więcej szczęścia Kontakt był a tak poza tym to tylko albo aż piękne widoki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 zimowe klimaty cz.2 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi