TOFIX99 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 ???? "Spacerków" ciąg dalszy: ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Wątok, odcinek miejski Tarnów. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Lubię przedwiośnie. Jakoś tak bardziej chce się połazić nad rzeczką Edytowane 26 Lutego 2021 przez Zielony 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Ku.....ka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Ku.....ka?B......ca. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Już nie pamiętam kiedy widziałem, aby woda wypełniła koryto rzeczki. A w niektórych miejscach nawet wylała. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Faktycznie dawno nie widziałem tak wysokiego poziomu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Już nie pamiętam kiedy widziałem, aby woda wypełniła koryto rzeczki. A w niektórych miejscach nawet wylała. IMG_20210222_120342.jpg IMG_20210222_090413.jpg "Wzorowa" kładka do przejścia na drugi brzeg. ☺️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Dzisiejszy wypad nad Czarną NidęI znalazłem zdjęcie tego samego mostku z marca zeszłego roku. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Dzisiejszy wypad nad Czarną Nidę I znalazłem zdjęcie tego samego mostku z marca zeszłego roku. Czy to są K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 KMNida zalała drogę wzdłuż rzeki przy mostku. Nie do przejechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Już nie pamiętam kiedy widziałem, aby woda wypełniła koryto rzeczki. A w niektórych miejscach nawet wylała. Na ostatnim "spacerku" miałem to samo. Trafiłem na podniesiony stan wody. Łowienie i tak sprawiało dużo frajdy po takiej przerwie. Trafiłem na "dwa światy". Z przodu woda i wiosna: Z tyłu śnieg: A im dalej tym lepiej to wyglądało: Na koniec przedstawię "kierownictwo zamieszania": ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Na tym łąkowym odcinku latem, to musi być niezły sajgon...W ostatni weekend byłem na innej rzeczce, oddalonej od tej poprzedniej o jakieś 30 km. Inny świat, wody mało jak... to w ostatnich latach bywało 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Na tym łąkowym odcinku latem, to musi być niezły sajgon... Latem to wygląda tak: ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Dobrze wygląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Leśne odkrycie w stylu palcem po mapie [emoji86] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) ...to z początku sezonu, zima trzyma niezmiennie... Edytowane 21 Marca 2021 przez bob74 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Jeszcze bez ryb Edytowane 21 Marca 2021 przez Lukasz_ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 ... u Kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) ... tytułem wstępu: trzy lata wstecz, klawiaturowy Samsung, karta pamięci prawie z odzysku, a jakie okoliczności... Edytowane 22 Marca 2021 przez bob74 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 ... tytułem wstępu: trzy lata wstecz, klawiaturowy Samsung, karta pamięci prawie z odzysku, a jakie okoliczności...Ryby jakie byli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Lipień, pstrąg. Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Jeden z moich ciurków obudził się już ze snu zimowego Kleniki zbierały chrusta aż miło ... Ok 10 rybek w 1,5 godziny. Rozmiar od XS do M czyli od 15 do 30 cm Pozdrawiam - Grzesiek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 ... słowo się rzekło, kobyłka u płotu ... wycieczka jednośladem pod miasto, warunki wczesno wiosenne, ciepło, deszczyk, co jakiś czas, teren grząski (barki i dźwigacze łopatki do tej pory sztywnawe)... ostatnie to Kanał ,, na działkach"... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 ... w sobotę, brat pod Litwę, ja zdesantowany po trasie. Czasu za mało i południe....ale po poście, długim, to jak szczerbaty na suchary... dokładając pod fajerki dalej... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi