tobiasz92 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Dżungla 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Dżungla Pięknie... ale w porównaniu do dżungli, która się teraz robi nad pstrągowymi siurkami to wygodny spacerniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 W lesie zazwyczaj się lepiej łazi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Pięknie... ale w porównaniu do dżungli, która się teraz robi nad pstrągowymi siurkami to wygodny spacerniaczek Muszę jeszcze się wybrać kontrolnie, woda niestety ucieka, kleszcze atakują.. brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Niestety powrót "o kiju"... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Gdzieś tam kiedyś w dżungli... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Szacunek dla Ciebie. Zawsze podziwiałem kunszt muszkarzy łowiących w tak małych i zarośniętych rzeczkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Coś byłem. Połaziłem. Podkarmilem trochę miejscowe gatunki komarów.Kolejna znaleziona na mapie od wujka gogla. Efektem mojego łażenia był cholernie agresywny szczupły o nie bagatelnym wymiarze ok 20 cm.Zeżarł całą blachę. Życie mu zapewne uratowało to, że blacha uzbrojona w bezzadzior.Rzeczka potencjał ma. Do tego widziałem ślady na brzegu, że ktoś tam przychodzi a po takich haszczach łażą tylko debile z kijami jak ja.Niestety albo pech albo brak umiejętności dał tylko tego jednego zębatego. Cóż. Sprawdzę za jakiś czas. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Trochę się "zazieleniło" nad rzeczką. Ale woda "ta sama". ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Kilka ujęć z mazowieckiego ciurka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ładna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Widać że bobry zrobiły swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 te powyżej rzeczkę Mienię mi przypominają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 @pawelloZdradzisz z jakiego to ciurka?Coś znajomo mi to wygląda. Choć na zdjęciach wszystko może wyglądać znajomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Hard-cor to mało powiedziane: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczsan Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Hard-cor to mało powiedziane:Przypomina mi to rzekę w świętokrzyskim na której byłem w tamtym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczsan Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Podobne klimaty. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Coś tam pianki gryzie [emoji846] Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Ale piekne te wasze strumyki. Az mnie to motywuje zeby w ten weekend sie wybrac na ktorys z moich lokalnych ciurkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 W Czikago może nie być takich pięknych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) W Czikago może nie być takich pięknychAle godzine drogi od, juz sie co znajdzie Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Rando 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 A tu dzisiejszy strumyk co obdarzył pięknymi rybami Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jak te kropy z innego działu z tego "rowka" są to nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi