Roipakaz Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Wysoka woda opada???? i klaruje się, rzeka zmienia się w ponownie w ciurek????... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Fajna woda, po kolana, ryb do ????..., niestety nie było ???????? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Dupa ogara, a na drugim planie pstrągowa dziura. Rzeczka niepozorna, kilka kilometrów wyżej wyłania się kilkoma strugami z rozległego bagna. Czy tam coś jeszcze w kropki pływa nie wiem choć akurat z tej dziury kilka lat temu jednego ancymona wyjąłem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Miejscówka obiecująca! I nawet bobra uchwyciłeś, w jego naturalnym środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 A tu inny potoczek. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Piękno Podkarpacia. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Dzisiejszy wiosenny wypad nad wodę. Idąc potokiem udało mi się zobaczyć małe ,, stadko '' strzebli. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Miło spacerować z wedka w reku po zakątkach gdzie puki co niewidac ingerencji człowieka w nieskazitelnym biegu tej rzeczki.Bybajmniej na zdjęciach a rzeczka bardzo ładna i zapewne z mieszkańcami w kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) rzeczka północno-wschodniej Polski, tak czystej wody nie widziałem Edytowane 24 Marca 2022 przez GroPerch 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 W mojej okolicy i jego mieszkańcy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Zdjęcia z lutego. północna Polska 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Inna rzeczka na północy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 i kolejny ciurek. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Najmniejsza ale najbardziej górska z "moich" rzeczek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 @Duch piękne rzeczki ale czy coś tam pływa? Sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 @Duch piękne rzeczki ale czy coś tam pływa? Sprawdzałeś? We wszystkich tych rzeczkach coś pływa, w jednych więcej w innych mniej ale są. Z wielkością podobnie w jednej z nich można trafić wymiarowego kropka ( największy 50cm) w pozostałych 2 raczej ryby do 35 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Jak dobrze rozpoznaję, to do jednej z tych wód, minimum 2 razy wpuszczałem ryby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jak dobrze rozpoznaję, to do jednej z tych wód, minimum 2 razy wpuszczałem ryby.być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Mam pytanie czy umieszczenie na forum zdjęcia śliza w barwach godowych na którego natknąłem się chodząc potokiem z wędką za pstrągami było by naruszeniem regulaminu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Mam pytanie czy umieszczenie na forum zdjęcia śliza w barwach godowych na którego natknąłem się chodząc potokiem z wędką za pstrągami było by naruszeniem regulaminu ?Dawaj, przekonamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 A po zimie : Zmiany, zmiany, zmiany 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Mam pytanie czy umieszczenie na forum zdjęcia śliza w barwach godowych na którego natknąłem się chodząc potokiem z wędką za pstrągami było by naruszeniem regulaminu ?A posiadasz zezwolenie Regionalnego/Generalnego Dyrektora Ochrony Środowiska na ostępstwa od zakazów w odniesieniu do chronionych gatunków zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi