Opolanin Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Któryś z kolegów jest obeznany w zarybianiu pstrążkiem małych rzeczek i mógłby podzielić się odrobiną wiedzy na priv? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Piękny potok w dzikich ostępach , niestety parę kilometrów niżej są na nim budowle z betonu uniemożliwiające rybom dostanie się w takie miejsca Edytowane 28 Grudnia 2022 przez loki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 W lutym nad Leksandrówką. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Mój lokalny ciurek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 W przerwie między "śniegowymi zamieciami" trzeba było wyskoczyć na mały spacer i test nowego woblera. Dzień wcześniej jechałem tą samą drogą i wyglądała tak: ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cześć. Był dzień wolny to trzeba było skorzystać. ????Fakt był taki, że dwa dni wcześniej podało i woda była "niepewna".Po przyjeździe na miejsce potwierdziły się przypuszczenia: To i tak nie odstraszyło mnie od "spaceru".Pogoda dopisała, parę brań było, parę ryb w podbieraku zagościło a że poniżej 40-stki to trudno. ????Nowy kijek przetestowany na DUŻY +. ???? ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Dzisiejszy wypad nad potok. Ryb nie było ale pogoda piękna i potoczek ładny 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ... wielkanocna wycieczka w porze południowej. Ryby w kropki stolowały się żabami rano. Głód bycia nad wodą częściowo zaspokojony. Dzieła Bractwa Bartnego, oby z dzikimi mieszkankami Puszczy... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Bob74... Znajome miejsca, dziś skończyłem nieco wyżej, nawet kijem coś zabujało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ... do Piłaśna na ranczo nie zaglądam za często, też wcześniejsze rewiry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 A ja byłem i wyżej, i niżej i tam gdzie zdjęcia. Kapryśne jak cholera ale jakoś tam brały od niechcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 ... przy cieplejszej wodzie będzie więcej życia to i kropki uaktywnią się... taka obserwacja z ostatnich lat początku i połowy kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ładny klocek, dawno nie widziałem tak okrągłego pstrąga ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ładny klocek, dawno nie widziałem tak okrągłego pstrąga Liczę że pływają tam takie z 6 z przodu i większe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Liczę że pływają tam takie z 6 z przodu i większe:) To już długo nie popływają.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) ... z dzisiejszej wycieczki. Słonecznie, niska woda, ciśnienie również. Kilka kontaktów bylo, ostrożnych, na siersciuchy od Kolegów forumowych. Dominik góra, jego patent na tą okolicę to Hornet w troucie. Drobny kropek i kleń 39. Sądziłem, że "wszyscy" nad Czarną Hańcza i Supraśla. Jakaśwymiana zdań z miłośnikami okoliczności... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez bob74 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Piękna woda kolego ale przelotki coś krzywo wklejone chyba że tak ma być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 ... ten typa tak ma. Cały zestaw we wcześniejszych sesjach. Kamil zrobił to z premedytacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 ... z dzisiejszej wycieczki. Słonecznie, niska woda, ciśnienie również. Kilka kontaktów bylo, ostrożnych, na siersciuchy od Kolegów forumowych. Dominik góra, jego patent na tą okolicę to Hornet w troucie. Drobny kropek i kleń 39. Sądziłem, że "wszyscy" nad Czarną Hańcza i Supraśla. Jakaśwymiana zdań z miłośnikami okoliczności... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu TapatalkaMoże się nie znam, ale ten odcinek nie rokuje mi dużą rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez guciolucky 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 ... nad innymi wodami zawody,nieco ograniczeń czasowych i też za słonecznie. Optymalnie to ciepło, zachmurzenie i lekki deszczyk. Zawsze warto zajrzeć i zobaczyć zmiany pozimowe... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Może się nie znam, ale ten odcinek nie rokuje mi dużą rybą.Dobrze gadasz, sprawdzone wielokrotnie, króluje tam odmiana pstrąg akwariowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 ... jakie są takie są, liczyły się na daną chwilę możliwości i czas. Suwałki zarybiają i dbają u siebie, białostocki na swoim rewirze, przecież dobrze wiem. Wiedzę można pozyskać na Mostowej. Z innej beczki... przecież nie można wpierdzielać się między ,, wódkę a zakąskę" gdy trwa obca impreza... ... tak to pojmuję... Generalnie okoliczności przyrody i tak robiły różnicę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) ... jakie są takie są, liczyły się na daną chwilę możliwości i czas. Suwałki zarybiają i dbają u siebie, białostocki na swoim rewirze, przecież dobrze wiem. Wiedzę można pozyskać na Mostowej. Z innej beczki... przecież nie można wpierdzielać się między ,, wódkę a zakąskę" gdy trwa obca impreza... ... tak to pojmuję... Generalnie okoliczności przyrody i tak robiły różnicę...Z okolicznych rzeczek, z racji zadeptania jakoś najrzadziej na tej bywam. Drugiej tak schodzonej chyba nie ma… Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi