bob74 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 ... bobry dobrze robią robotę, śniegi i wiatr zrobiły swoje. Kajakarze lekko nie będą mieli. Zostaje czekać na mniejszą ilość wody, zapewne jeszcze dość długo... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Fajna gruba woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Fajna gruba woda.To prawda. Piękna i bezrybna, chyba polujemy na 30taki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Wiosna Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego To prawda. Piękna i bezrybna, chyba polujemy na 30taki.Tylko zadać pytanie dlaczego tak jest na tak pięknej/dzikiej i rozległej wodzie,że kropki tam są ale zazwyczaj maluszki? Po za tym wątek jakby trochę zapomniany a był zawsze moim ulubionym Zawsze choć i za ekranu można było tu popodziwiać piękne nasze rzeczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Przyczyną takiego stanu może być bardzo mała ilość pokarmu... i ryb jest mało i małe :/U mnie jeszcze do tego dochodzą coroczne zatrucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego ... oraz dwunogie kormorany walące wszystko ... Plaga jakich mało także przy okazji: NIE POZDRAWIAM i wolałbym już nad wodą nigdy nie zobaczyć człowieka w okularach, którego widziałem nad rzeczką Jeziorką, i który to beretowal okonki poniżej 10 cm. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego ... oraz dwunogie kormorany walące wszystko ... Plaga jakich mało także przy okazji: NIE POZDRAWIAM i wolałbym już nad wodą nigdy nie zobaczyć człowieka w okularach, którego widziałem nad rzeczką Jeziorką, i który to beretowal okonki poniżej 10 cm. ...u mnie to i uklejki beretują jak nic innego nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego u mnie to i uklejki beretują jak nic innego nie bierze...nigdy nie jadłeś smażonych uklejek? Żałuj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego nigdy nie jadłeś smażonych uklejek? Żałuj .... jeszcze mi tego brakuje, żeby patroszyć i smażyć rybki 5-8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Primo - uklejki są (a przynajmniej były) i 20 cm,drugie primo - nie trzeba patroszyć, a skrobanie zastępowało przeciągnięcie paznokciem,chwila na głębokim rozgrzanym tłuszczu - lepsze niż frytki .P.S.są to wspomnienia tetryka, a kolacja z takich rybek była niezłym ( i smacznym) wspomożeniem domowego budżetu (oczywiście nikt nie miał karty wędkarskiej, a łowiło się na jednoczęściowego Corylusa ze spławikiem z gęsiego pióra ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dzisiaj nad moim nie końca przeze świat zapomnianym ciurku. Gość próbował niedobitki bytujących tam pstrągów łowić na czerwonego... Spławika pewnie do teraz szuka [emoji6] 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiasko Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi