mercoss Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Czy ktoś się może orientuje, czy jest możliwość zakupu wyłącznie kurtki FOX RAGE WINTER SUIT V2, czy w dystrybucji jest wyłącznie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Jest do kupienia w SPORTFISKEPRYLAR. SE lub dla klientów spoza Szwecji z końcówką COM, jeśli się nie mylę. Edytowane 5 Listopada 2021 przez golsyl1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ja przy okazji zapytam o opinię na temat w/w kompletu. Stoję właśnie przed wyborem ubrania na nadchodzące chłodne dni i nie wiem co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ja przy okazji zapytam o opinię na temat w/w kompletu. Stoję właśnie przed wyborem ubrania na nadchodzące chłodne dni i nie wiem co wybrać?Zamówiłem w rozmiarze M oraz L i od razu zwróciłem nie wiem czy to kwestia partii ale były mega olbrzymie( mam 176, 80 kg) wybrałem DAM Camo ale rozważałem też Westin - Foxa odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Owszem one są duże ja mam 173 i około 77kg i pakuje się w rozmiar S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi