Skocz do zawartości

Łódź i okolice gdzie na spining?

erkaer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w tym roku, w zasadzie dopiero jego ostatni kwartał zacząłem przygodę ze spinem i jeszcze do końca nie jestem zorientowany gdzie w okolicach Łodzi szukać drapieżnika.

Mam wykupiony okręg Sieradzki i Skierniewicki i chciałem zapytać Was gdzie powiedzmy w promieniu tych 60-80km warto wybrać się ze spinningiem w końcówce roku.

Przy okazji zapytam jeszcze czy są jakieś wody w centralnej Polsce gdzie można będzie od nowego roku wybrać się za pstrągiem.

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...

Witam,

chciałbym zapytać Was, szczególnie osoby z Łodzi, czy macie wiedzę do kogo należą zbiorniki wodne zaznaczone na zdjęciach.

Tzw. piętnastki wiem że pod mazowieckie a cała reszta.

Pytam z racji tego że są one na mojej trasie z domu do pracy, a że zawsze jakiś spin jest w aucie to wiadomo można porzucać tylko nie wiem niestety poza wspomnianymi piętnastkami do kogo te wody należą. Czy wszystkie ciurki i zbiorniki z łodzi należą do mazowieckiego? .

Pierwsze zdjęcia to okolice ulicy Liściastej, drugie to okolice Łagiewenik

Pozdrawiam

post-74941-0-79941700-1652092607_thumb.jpg

post-74941-0-77087000-1652092615_thumb.jpg

Edytowane przez erkaer

Witam,

chciałbym zapytać Was, szczególnie osoby z Łodzi, czy macie wiedzę do kogo należą zbiorniki wodne zaznaczone na zdjęciach.

Tzw. piętnastki wiem że pod mazowieckie a cała reszta.

Pytam z racji tego że są one na mojej trasie z domu do pracy, a że zawsze jakiś spin jest w aucie to wiadomo można porzucać tylko nie wiem niestety poza wspomnianymi piętnastkami do kogo te wody należą. Czy wszystkie ciurki i zbiorniki z łodzi należą do mazowieckiego? .

Pierwsze zdjęcia to okolice ulicy Liściastej, drugie to okolice Łagiewenik

Pozdrawiam

Zbiorniki przy ul.Liściastej i te w parku to wody OM.Drugie zdjęcie to Krzywie -piętnastki OM i prywatna woda przy stadninie koni.