erkaer Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Witam,w tym roku, w zasadzie dopiero jego ostatni kwartał zacząłem przygodę ze spinem i jeszcze do końca nie jestem zorientowany gdzie w okolicach Łodzi szukać drapieżnika.Mam wykupiony okręg Sieradzki i Skierniewicki i chciałem zapytać Was gdzie powiedzmy w promieniu tych 60-80km warto wybrać się ze spinningiem w końcówce roku. Przy okazji zapytam jeszcze czy są jakieś wody w centralnej Polsce gdzie można będzie od nowego roku wybrać się za pstrągiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Możesz spróbować w PZW Skierniewice bajorka Rochne i Lisowice niedaleko Brzezin, może Rydwan w drodze na Łowicz, Bzurę. Trzeba jeździć i szukać. Co do pstrągów kto ma wiedzieć ten wie i takiej informacji tu nie uzyskasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erkaer Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) Witam, chciałbym zapytać Was, szczególnie osoby z Łodzi, czy macie wiedzę do kogo należą zbiorniki wodne zaznaczone na zdjęciach. Tzw. piętnastki wiem że pod mazowieckie a cała reszta. Pytam z racji tego że są one na mojej trasie z domu do pracy, a że zawsze jakiś spin jest w aucie to wiadomo można porzucać tylko nie wiem niestety poza wspomnianymi piętnastkami do kogo te wody należą. Czy wszystkie ciurki i zbiorniki z łodzi należą do mazowieckiego? . Pierwsze zdjęcia to okolice ulicy Liściastej, drugie to okolice Łagiewenik Pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2022 przez erkaer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert64 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Witam, chciałbym zapytać Was, szczególnie osoby z Łodzi, czy macie wiedzę do kogo należą zbiorniki wodne zaznaczone na zdjęciach. Tzw. piętnastki wiem że pod mazowieckie a cała reszta. Pytam z racji tego że są one na mojej trasie z domu do pracy, a że zawsze jakiś spin jest w aucie to wiadomo można porzucać tylko nie wiem niestety poza wspomnianymi piętnastkami do kogo te wody należą. Czy wszystkie ciurki i zbiorniki z łodzi należą do mazowieckiego? . Pierwsze zdjęcia to okolice ulicy Liściastej, drugie to okolice Łagiewenik PozdrawiamZbiorniki przy ul.Liściastej i te w parku to wody OM.Drugie zdjęcie to Krzywie -piętnastki OM i prywatna woda przy stadninie koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi