Skocz do zawartości
  • 0

Tania łódka na jezioro

zandermafija

Pytanie

Szukam taniej krypy około 3,60. Ważne żeby była w miarę stabilna i laminat nie był za cienki. Łódka będzie cały rok nad brzegiem jeziora. Szukając na olx znalazłem dwa modele:

https://m.olx.pl/d/oferta/3-60-x-1-70-cm-lodz-lodka-lodzie-lodz-lodki-wedkarska-wedkarskie-CID767-IDLWUs8.html

https://m.olx.pl/d/oferta/lodz-lodka-lodzie-lodki-wedkarskie-wedkarska-CID767-IDj0ERt.html?reason=seller_listing%7Cnormal

Przeraża mnie w nich jedynie waga. Przy tych długościach są dość lekkie. Budżet to tak 2-3tyś. Nie chcę więcej inwestować, ponieważ praktycznie nie wędkuje i jak użyje ją z 5 razy w roku to będzie dobrze.

Oglądał może ktoś te łódki z tego garażu lub może ktoś coś polecić w miarę sprawdzonego?

Edytowane przez zandermafija*SpinnigistaWT
  • Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tylko strefa ciszy, motowiosła lub haswing 55. Stopa S.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

A jakie wady tej łódki masz na myśli ?

Widzę że to taki banan z kilem.. kształt szalupy ratunkowej przy długiści 380cm.. a już chciałem kupić.. bo blisko mam do niej.

Edytowane przez Bolesław

• 0

Moja jest słabo wykonana, przebarwienia na żelkocie, dużo pająków, podłoga cienka i przez to mocno pracuje. W kilku miejscach chyba nawet chrupnęła. Pawęż też już się wody napiła. Mam ją z drugiej ręki, nie wiem jak byłą użytkowana  i na ile ma to wpływ na dzisiejszą jej kondycję ;) Do moich potrzeb jest  wystarczająco stabilna i nie kusi złodzieja przypięta do drzewa w trzcinach ;)