sero1975 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Dwa małe fleksy hilti przez okres 4 lat mi padły . W dużym młocie jak dioda się zapali na czerwono to trzeba do serwisu oddawać baterie od nowszych modeli nie pasują do starszych tak że nowego hilti już nie kupię Stare młotowiertarki na kablu mają u mnie dożywocie A wkrętarek używałem do zajechania baterii. Przeżuciłem się głównie na makite i nie narzekam a cenowo tak nie boli bo do każdego auta mam przypisany komplet podstawowych narzędzi żeby później szukania nie było.U nas tez w dużym młocie bodajże model 905 po dwóch dniach kucia zapaliła się serwisówka . Młot fabrycznie nowy . Zatem jak widzicie z hilti wcale tak różowo nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 U nas tez w dużym młocie bodajże model 905 po dwóch dniach kucia zapaliła się serwisówka . Młot fabrycznie nowy . Zatem jak widzicie z hilti wcale tak różowo nie jest .Hilti było dobre i wiekszosc pochlebnych opinii pochodzi ze sprzetuprzed 4-5 lat a teraz wzieli sie za optymalizacje kosztów Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi