volfi Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Witam uzywa ktos kija abu garcia hornet stinger plus 216 lub 224cm w cw 5-20 jaik z czuloscia blank jest w zbudowanyw systemie 3m powerlux 500 ten sam co w fenwicku world class jednak abu opinii w necie nie mawedka miala by sluzyc do lowienia sporych sandaczy na bardzo lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Miałem Villaina 213 5- 20 gram co prawda w castingu ale uważam że wędka była super .Wiem że ten model jest również w wersji spinningowej .Bardzo szybki ,lekki i bardzo czuły 40 tonowy blank na całkiem fajnych tytanowych przelotkach.Do sandacza i szczupaka na lekko w sam raz .Pisze że miałem w czasie przeszłym bo go w sierpinu utopiłem na Mazurach .Bardzo mi ta wędka przypasowala . Jedyny mankament to to że występuje tylko jako 1+1skladzie ale mnie to nie przeszkadzało - wręcz odwrotnie .Jest to oczywiście moja subiektywna opinia . Miałem go kilka lat i chętnie kupię go jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ten vilain ma z tego co czytalem micro przelotki wiec raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ok.To tylko taka moja sugestia. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi