gooral Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Witojcie.Od stu lat mam sony hdr as15. mam tez 3 smartfony (note 4, galaxy s10 i s21 5g)Sonowki uzywam zamocowanej na daszek czapki do nagrywania wyczynow nad woda (albo ich braku). S10 na "wysiegniku" do robienie fotek, Wszystko fajnie, ale sonowke kupilem za 70 Euro a ceny nowych podobnych uzadzen zaczynaja przypominac ceny samochodow "na ryby".....Z dotychczasowych doswiadczen polubilbym zwiezla kotrole glosowa "film/fotka" ze stanu "standby" - telefon raczej odpada i chyba gp tez? Do s10 mam podlaczony "guzik na bluetooth", ale on czasami zamiast "robic fotke" - "otwiera menu" - moge sobie tyfdzien konfigurowac a i tak dziala jak chce Mam jakis skromny budzet (lekko naciagliwy) i mysle o zakupie kamerki na "zapas". Z sony sie polubilem, ale praktyczie nie ma nowych w sprzedazy albo maja ceny z upy. Myslalem tez o zewnetrznej kamerce na usb podlaczonej do smartfona (podlaczonego do power banka) w kieszeni. W wersji na usb znalazlem nic.Znalazlem lokalnie gopro silver 7 za 200 euro Nowke.Sonowki startuja kolo 700pln za uzywki bez gwarancji,Oplaca sie ta 7? czy lepiej kupic jakiegos cudaka na usb?patrzylem na DJI, ale sa drogie i nie wodoszczelne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Servus,Kamery zaskakuja nowosciami, celowal bym min w GoPro 7 Black . Ten Model Ma super stabilizcje i kolory. 8 Black bedzie lepsza lecz znacznie drozsza. Polecam ogladnac kilka filmow S.P Dominika, uzywal gorpo 7 Black. Pozdrawiam Zbigniew Edytowane 17 Listopada 2021 przez krokop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Problem jest taki, ze mi nie robia nowosci - duza czasc filmikow obcinam do pojedynczej klatki. A do zdjec mam inne urzadzenia. okazalo sie, ze u mnie to go pro 7 to byla "szynka czarnopiatkowa" albo "yeti czarnopiatkowy" - niby jest, ale kupic ani zamowic sie nie da. Konczy sie tak, ze kupie kilka tych najstarszych soniaczy na zapas (chodza po 100-200pln nawet relatywnie nowsze modele - moj chyba najnizszy i najstarszy as15 i jest ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 A gdzie Ty widziałeś te soniacze po tyle, bo mnie pokazuje ceny dziesieciokrotnie wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 wczoraj mialem kiepski internet i zdmuchnieto mi za ponizej 300pln hdr as 200v z obudowami, pilotem lcd etc. PS prosze podaj jeden link do HDR AS15/podobnego antyka bez wiadra gadgetow w cenie 1000pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 kupilem na jb hero 3 + i doslownie w kilka dni pozniej mi sony zdechlo ;P Jak ktos jeszcze uzywa hdr as 15 moge oddac bateryjki i akcesoria. Kiedys kupilem tania kamere "action" w lidlu - jakos porazka. Dzisiaj wypatrzyem "kaiser baas" niby ok na papierze, ale jest kilka filmikow z fatalna jakoscia na yt - nie wiem czy kwestia ustawien czy dobre sa "podrasowane" widzial ktos na zywo filmik z x350/450? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Na olx’su znajdziesz Pan za ok 200euro dji osmo action, kilka przydatnych funkcji których nie ma nawet w gopro 10 Brak overheating nawet latemStały podgląd obrazu w czasie nagrywania na smartfonie/tablecie po wifiNagrywanie loop, 5min, 20min, 1hMożliwość założenia klatki na filtry 52mm, uv polaryzacja, nd variable itd Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 wlasnie sie do nich dokopalem. dokopalem sie tez do kilku ofert gopro 5/6 w podobnej cenie. Nie wiem czy baterie wymienne z gp3+ Ps poniewaz w 90% wycinam stopklatki z filmow zastanawiam sie czy jest sens nagrywac filmy czy nie lepiej w gopro 3 dac burst powiedzmy 5-10 na sekunde czy nagrywac film w 4k 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi