Menek Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Witam. Zwracam się do was Panowie czy ktokolwiek miał do czynienia z tą konstrukcją i może podzielić się spostrzeżeniami.W internecine jest mało informacji dostępnych o tej wędce. Potrzebuje spinningu na warszawską Wisełkę, łowię wyłącznie z brzegu głownie weberami i czasami gumami na główce 15-20 g. Na ryby jakie się trafią bo nie chce wybrzydzać szczególnie po tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 To nowe wydanie serii palladin. To te same blanki wg mnie po liftingu. Hej ktoś ma dokładniejsze informacje niech mnie poprawi. Więc szukaj info o palladinach. Generalnie bardzo dobre kije. Wysoka jakość wykonania, dobre komponenty. Dzięki zastosowaniu odpowiednich technologi blanki dość cienkie ale wytrzymałe. Co mi osobiście bardzo odpowiada. Mam 3 palladiny i jestem mega zadowolony. Poszukaj starszego wydania bo można sporo zaoszczędzić [emoji3][emoji6]To nie jest ten kij o który pytasz ale może za tą cenę będzie ci odpowiadał: https://centrumwedkarskie.pl/Konger-W%C4%99dka-Paladin-CX-Full-Contact-255cm-28g?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRuBZYzJUtfivCbMTdDDg_DTGNSvOTW2wZ7aiucEqLcX4Xq4d4W70fEaAvsdEALw_wcB https://centrumwedkarskie.pl/Konger-W%C4%99dka-Paladin-CX-Nano-Carbon-Hard-Blade-305cm-10-35g?search=Paladin https://centrumwedkarskie.pl/Konger-W%C4%99dka-Paladin-Steel-Arm-Spin-244cm-28g?search=Paladin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 http://jerkbait.pl/topic/53088-konger-templar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/53088-konger-templar/Ja mam Templara TNSC 2742 , pod wobki na Wislane przelewy to najlepszy kij jaki kiedykolwiek miałem, a miałem dużo droższe kije , chociaż ten do najtańszych też nie należał (około 1800zl). Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Listopada 2021 przez phantom72 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 paladin i templar to dwie różne technologie odsyłam do katalogów kongera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menek Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 No właśnie przeglądam katalogi i nie widzę różnicy pomiędzy Templarem HDC 2021 a Paladynem HDC 2016, nawet opisu serii nie zmieniono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 paladin i templar to dwie różne technologie odsyłam do katalogów kongera.Czasem starsza technologia w kiju to lepsze parametry wędkarskie Nowe często nie znaczy lepsze. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 kolego poczytaj dokładnie templar to technologia NCS i grafit 88mlnPSI oraz zewnętrzny płaszcz z plecionego wegla TORAY a paladin to tfchnologia HDC.Inne przflotki i uchwyt kołowrotka. To zupełnie różne kije i różna półka cenowa i jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 kolego poczytaj dokładnie templar to technologia NCS i grafit 88mlnPSI oraz zewnętrzny płaszcz z plecionego wegla TORAY a paladin to tfchnologia HDC.Inne przflotki i uchwyt kołowrotka. To zupełnie różne kije i różna półka cenowa i jakośćJeżeli to odpowiedź na mojego posta to chyba nie zrozumiałeś mojej intencji. Chodzi mianowicie o to, że czasem to nowe wcale nie jest lepsze, przekładając na parametry użytkowe 88 mln wcale nie musi być lepsze od 44mln czy 58mlnPSI.Do plecionki jak dla mnie wystarcza podstawowy uczciwy grafit IM6 stosownie nawinięty na mandrelu z odpowiednią żywicą.Wcale nie podnieca mnie już ilość PSI w mojej wędce, mam w qualiach 43/58 i spokojnie z plecionką wystarcza do połowu.No ale nikt bogatemu nie zabroni gonić króliczka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menek Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Za waszą radą udało mi się kupić nowego Paladina HDC 2,74 7-28 za bardzo rozsądną cenę Na razie nic nie mogę napisać bo jeszcze nie byłem z nim nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 17 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Za waszą radą udało mi się kupić nowego Paladina HDC 2,74 7-28 za bardzo rozsądną cenę Na razie nic nie mogę napisać bo jeszcze nie byłem z nim nad wodą.To nie ma na co czekać tylko siup nad wodę, [emoji16] testować i opisać wrażenia [emoji3][emoji106][emoji106][emoji106]Ps. Oby służył i dawał piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi