włóczy kij Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam, czy ma ktoś z kolegów kijek Corona Fishing Urok 2,4 m cw. 14 g?Zastanawiam się nad zakupem lecz chciałbym poznać niezależne opinie użytkowników. Aktualnie posiadam St. Croix Avid MLM80 2,4 m cw. 9g lecz chciałbym zastąpić go szybszym patykiem do nieco większych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dokładnie mam ten sam dylemat tez mam mlm2 i potrzebuje czegoś szybszego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Machałem kiedys w coronie tym urokiem. Na mnie zrobil bardzo dobre wrazenie na sucho, ale porownania do MLM-a nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na YT na kanale wedkarska pasja można obejrzeć pracę tych wędek, chłopaki łowią urokami. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczy kij Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na YT na kanale wedkarska pasja można obejrzeć pracę tych wędek, chłopaki łowią urokami. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalkatak, zgadza się, widziałem te filmiki znad Odry ale chciałbym poznać dokładne możliwości wędki tj. jak duże przynęty jest w stanie komfortowo obsłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na YT na kanale CF Remi opisuje dość dokładnie te kije. Było też o przynętach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Przydało by się porównanie - UROK, elite Panfish i legend elite es70lf2 )) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczy kij Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na YT na kanale CF Remi opisuje dość dokładnie te kije. Było też o przynętach.Tak, tylko że zawsze są to subiektywne wrażenia 1 użytkownika w dodatku sprzedawcy. Opinie innych osób w zadanym temacie mogą być nieco odmienne ale z pewnością pozwoliłyby wysunąć bardziej miarodajne wnioski odnośnie akcji kija czy maksymalnej wielkości stosowanych przynęt. Tym bardziej że wędka nie należy do najtańszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Racja, ale biorąc pod uwagę że kije weszły niedawno do oferty to pewnie szanse na to marne. Poza sprzedawcami i kilkoma znajomkami co pewnie dostali do testowania raczej nikt jeszcze nimi nie łowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Cena tego modelu jak widzę to 1800zl.Osobiście wolałbym zrobić pod siebie kraaga albo Suzuki i wyjdzie podobnie i w dodatku na lepszych komponentach. Ale ważne, że jest wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ten urok z CF to na blankach z FA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ten urok z CF to na blankach z FA? Ktoś wspominał że na blankach z FA, ale ile w tym prawdy? Cena faktycznie dość spora, ale z tego co widać to ogólnie tam dość drogo. No ale jak dobry towar to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ten urok z CF to na blankach z FA?Takie chodzą słuchy ile w tym prawdy ...Ja dowiedziałem się o tym od jednego z posiadaczy w/w wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczy kij Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Po dłuższym namyśle zdecydowałem się na zakup i moja kolekcja lekkich kijków zyskała na "Uroku". Niestety jeszcze nie testowałem nowego nabytku nad wodą ale pierwsze wrażenia są pozytywne. Wstawiam kilka zdjęć porównawczych z Avidem i Phenixem. Jeśli ktoś miałby pytania to chętnie podzielę się spostrzeżeniami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Wygląda na porządnie zmontowaną. Ktoś wie, jaka pracownia to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jeśli blanki faktycznie są z F.A to najpewniej też składają dla Corony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) Nie znalazłem odpowiedzi to zapytam. Czy ktoś wie, kto i na jakich blankach robi dla Corony wedki z serii Dzika Rzeka? W opisach CF podaje, że to „ręcznie produkowany w USA blank w grupie Salmon & Steelhead”. Może ktoś coś? Edytowane 25 Lipca 2021 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 A pytałeś w CF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Nie liczcie na odpowiedź od CF, bo to przecież ich tajemnica 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Nie wiem kto robi ale machałem kilkoma modelami w sklepie i zrobiły bardzo dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Miałem w ręku ten najmocniejszy model, ba, holowałem nim dużego suma. Kij wydał mi się bardzo czuły i subtelny a przy tym z dużą mocą. Fajna rzecz. Jakby pojawiło się info jakie to blanki, pewnie ukręcił bym na takim uniwersalny kij. Także temat obserwuję z zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) Mi bardzo przypasował parametrami model 293cm 10-45g, opisany jako DZ293MHF2-LAX. Nie podoba mi się wykonanie tych wedek, jeśli chodzi o komponenty, stad ciekawi mnie sam blank. Edytowane 25 Lipca 2021 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Mi bardzo przypasował parametrami model 293cm 10-45g, opisany jako DZ293MHF2-LAX. Nie podoba mi się wykonanie tych wedek, jeśli chodzi o komponenty, stad ciekawi mnie sam blank.O to to. Mnie nie leży uchwyt, ale najbardziej bolą malutkie przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Wygląda mi to na Avida od StC… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Ten kij, który miałem w rękach był pod przynęta mocno szczytowy, taki ciut ciut wklejkowaty bym powiedział. Pod dużą rybą przy pe2 pracował aż po koniec dolnika. Avid, którego kiedyś miałem w rękach mnie wydawał się raczej paraboliczny i środkowy. Niemniej nie znam oferty StC, inne blanki z tej serii moga mieć inna charakterystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi