Andrzej Stanek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Podany jest termin PUCHARU GŁOWATKI - czy ktoś z Kolegów będzie w tym roku. Byłem na minionym, planuję i teraz, fotka dla przypomnienia klimatów... http://flyfishing.pl/mainforum/msg.php?id=118961&offset= 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Bardzo bym chciał, ale chyba się nie uda w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 jakiś czas temu widziałem wpis ze nieprzekraczalny czas wpłat za uczestnictwo to 23-24 sierpnia.. jesli tak to ja raczej (finansowo) nie dam rady. Gdy jednak udalo sie wkręcic na ostatnią chwilę to są spore szanse, że wpadniemy z mareckim... ale to nic super pewnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przed chwilą rozmawiałem w sprawie terminu (sklep Głowatka), wpłaty są przyjmowane max do 5 września. Paprykarze uwijajcie się... Szykuje się fajna impreza u stóp Pienin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przed chwilą rozmawiałem w sprawie terminu (sklep Głowatka), wpłaty są przyjmowane max do 5 września. Paprykarze uwijajcie się... Szykuje się fajna impreza u stóp Pienin... uwijanie to jedno... a kasa to drugie pozyjemy zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ......ile tej siepy trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tomek tu masz za ile i co reszta w podanym linku. cytuję: W cenie 350 zł od osoby zapewniamy: - dwa noclegi oraz wyżywienie w superkomfortowym pięknie położonym nad Dunajcem hotelu „Nad Przełomem” w Sromowcach Niżnych. - darmowe łowienie na OS Dunajec w sobotę i niedzielę podczas trwania Pucharu Głowatki - w piątek odbędzie się góralska watra na której będziemy gościć uczestników „Hucho Sympozjum” oraz wielu przyjaciół i członków klubu z zagranicy. Na scenie wystąpią regionalne zespoły dziecięce oraz Koło Gospodyń Wiejskich z Łopusznej. Będzie można spróbować przygotowanych przez gospodynie potrawy ze Spisza, Podhala i Pienin. Znakomita hotelowa kuchnia zaserwuje nam prosiaki pieczone, szynki w kapuście, pierogi, gulasze szynki, kiszki itp. - w sobotę rano certyfikowany instruktor FFF Piotr Talma pokaże nam jak prawidłowo posługiwać się muchówką. Będzie można skorygować własne błędy i poznać nowe techniki rzutowe. - w sobotę wieczorem odbędzie się licytacja sprzętu wędkarskiego z której całkowity dochód przeznaczymy na zarybianie, nie tylko głowacicą. W tym roku 21 lipca zakupiliśmy 30 szt trzyletnich głowacic oraz 3000 szt dwuletnich lipieni z których 2000 szt wpuściliśmy do Dunajca na odcinku sromowieckim natomiast 1000 szt na OS Dunajec. - firma Flyhouse zaprezentuje nam sprzęt min. firm Orvis, Scierra, Thomas&Thomas, Patagonia, Abel. Będzie można wypróbować wędki bezpośrednio nad wodą . Jest to wyjątkowa okazja. - swoje muszki oraz sposoby wiązania zaprezentują nam Antoni Bogdan który zaopatruje w muchy naszą kadrę oraz Jaromir Malek jeden z najlepszych wiązaczy z Czech. - Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy znaczek. PSPotwierdzam, hotel super, żarcie ekstra, trunki, browce do wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No kurde ja sie chyba pisze, ale samego mnie z domu nie wypuszczą i pewnie wezme mojego synka, ale ktos musi wedki za tatą nosić Dajcie znać kto jedzie to wtedy zdeecyduje na 100%. ps Andrzej dzieki za namiary na odczepiacz surfer, juz leci do mnie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Może z Maekiem wpadniemy ale po tym jak usiłował zatrzymać łódkę odpływającą nurtem wraz z konkretnym silnikiem jest pod znakiem zapytania i kontuzjowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 uuuu to nie dobrze, jak cos to daj znac Tomy,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jadę na 100%. Będę chyba dwa dni wcześniej jak oficjalna impreza. Pieniny o tym czasie są piękne, można w spokoju pochodzić za rybą. Sprawdzałem ceny w hotelu przed imprezą - od osoby + śniadanie 65,00 zł. Obiad cena około 25,00 zł. W pobliskiej gospodzie gdzie dają sensowne wielkością i b. smaczne jedzonko zdecydowanie taniej. Pokoje dwuosobowe lub więcej. W przypadku jednej osoby wypada pokój dwuosobowy na Puchar dostaje kompana jako sąsiada chyba, że nie będzie obłożenia w co wątpię. Gdyby ktoś reflektował będzie miło razem połazić po rzece i pobliskich karczmach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Piekna sprawa! Cena organizacyjna do przelkniecia, gorzej z cena biletu na samolot no i wolnym czasem , ale kiedys, kto wie. Czy zawsze ta impreza organizowana w tym samym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Byłem tylko na jednej, zeszły rok. Nie wiem czy w latach minionych był to wrzesień. Organizacyjnie - atmosfera i Towarzystwo pierwsza klasa. Większość znanych z świata spiningu i muchy jeśli chodzi o łososiowate i nie tylko. Tam trzeba być... Kilka fotek z minionego i samej okolicy gdzie PG się odbywa.Był Kuba były zloty, jak wyjechał jest dupa...Teraz tylko paplanina w necie... http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=281169 &&srch=puchar+g%B3owatki#msg_281169 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17965&am p;prevloaded=1&&start=180 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14975&am p;prevloaded=1&&start=240 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14975&am p;prevloaded=1&&start=160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Piekna sprawa! Cena organizacyjna do przelkniecia, gorzej z cena biletu na samolot no i wolnym czasem , ale kiedys, kto wie. Czy zawsze ta impreza organizowana w tym samym czasie? generalnie zawsze jest to jesien.... najczesciej termin oscylje miedzy początkiem pażdziernika a max początkiem listopada.... wiecej pewne iStanderus moze napisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Bardzo mnie to cieszy bo bilety w tym okresie sa w miare tanie, pozyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Klub Głowatka organizuje tą imprezę w płynnych terminach, ale zwykle okolice przełomu października-listopada, jak Mifek pisał.Impreza jest rewelacyjna, polecam wpaść. Zeszły rok był trochę kryzysowy, ale w tym będzie pewnie duzo lepiej. Nowe miejsce - o wiele, wiele lepsze niż poprzednio. Jak dla mnie - wypas. Bardzo żałuję że nie dofrunę. Lady - jakiś zlocik trzeba będzie obczaić w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Andrzej jeszcze czekam na odpowiedź w najgorszym wypadku Ty będziesz Lipiona testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pięknie będzie wyglądał na gotowo - kardynał... Ty nie kombinuj tylko zaklepuj wolny czas na podany termin i jedziemy. Jak znam życie to jeszcze kilka osób z naszego forum doskoczy na ostatni moment - oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Z butospodni mam sito przez tego switcha.Takie różne myki próbowałem jak to na ju tubie wykręcają.Najlepszy mi wyszedł-głowica dookoła szyi a streamer w czapce.Nijak nie szło się z tego oswobodzić,a przypiedrzielił z taką prędkością że do dziś mi w uszach dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Znam ten ból, ale życie zaczyna sie od strzału rozpędzona głowicą #10 DH Di7 z 20cm streamerem na haku 8/0 z 5g główką metalową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Przypominam o ostatecznym terminie przyjmowania wpłat na PG - 5 wrzesień br.Mój przelew poszedł - JADĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Przypominam o ostatecznym terminie przyjmowania wpłat na PG - 5 wrzesień br.Mój przelew poszedł - JADĘ... ja podjąłem decyzje - w tym roku mnie nie będzie... względy zdrowotne + $ skutecznie mnie uziemiły... połamania kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja się już pakuję, ruszam w środę. Gdyby ktoś z Was miał dojechać będzie super. Fotka przynęt które zabieram, muchy w trakcie kręcenia... Większość blaszek to Paweł Nadrowski, dwie Igora Olejnika @dzerwys + wobki Tomka. Najmniejsza blaszka ma 11 cm - regulaminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powodzenia Andrzeju, żałuję, że nie będę mógł być w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Wielka szkoda, że tak sprawy układają się na forum... Obecnie dużo pisaniny, zero integracji, jeszcze więcej nowych zarejestrowanych członków którzy nawet nie wiedzą co tracą, rezygnując z tego typu imprez... Szkoda. A tak od serca - dupiato się robi w tej kwestii. Ale co tam, damy radę... Ważne, że oglądalność dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi