Skocz do zawartości

Hunter Hydra - prośba o opinie

Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Wobler boleniowych o drobnej lusterkującej akcji już przy średniej prędkości ładnie migocze. Przy opadzie też lusterkuje. W wielkości 7 i 9 cm fajna przynęta na zalewy, bajorka zaporówki. Interesują się nimi również esoksy. Można nim również tłiczować z tym że raczej nie ucieka na boki Wobler lotny, zwłaszcza 7 cm.

Reszta w specyfikacji produktu.

Lokiterm, nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi :) I do takich zaliczam Twoj wpis. Więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia nt. Hydr, to lepiej nie pisz nic, bo się jedynie ośmieszasz :)

A co do samych przynęt, to uwierz, są takie, które nigdy i w żadnych warunkach nie złowią żadnej ryby, a są takie, które otworzą każdą wodę. Bez odbioru kolego i dużo zdrowia życzę :)

• Like 1

Lokiterm, nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi :) I do takich zaliczam Twoj wpis. Więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia nt. Hydr, to lepiej nie pisz nic, bo się jedynie ośmieszasz :)

A co do samych przynęt, to uwierz, są takie, które nigdy i w żadnych warunkach nie złowią żadnej ryby, a są takie, które otworzą każdą wodę. Bez odbioru kolego i dużo zdrowia życzę :)

Nie ma kolego o co bić piany, wiadomo że kto pyta ten nie błądzi. Ale wobek, to nie wydatek jakiś kosmiczny i można go nabyć i spróbować. W zasadzie to naprawdę istotniejszy jest sposób podania i poprowadzenia przynęty. Pewnie masz rację, że na niektóre nie idzie nic złowić. Ja jednak wychodzę z założenia, że to raczej ja nie potrafię daną przynętą sprowokować ryby do brania, lub ewentualnie nie jest to przynęta na dane łowisko.

Dużo przynęt miałem i dużo sprzedałem na giełdzie, ale nigdy nie zrobiłem tego z myślą, że przynęta jest do doopy, tylko po prostu z jakiegoś powodu nie pasowała do mojej filozofi.

Pozdro

Ps. Kup hydrę a jak Ci nie spasuje, to ja odkupię ????

Robercie nie toczę żadnej piany, po prostu zadałem pytanie chcąc uzyskać jakieś informacje nt. woblerów, a kolega Lokiterm ma jakieś "wąty"...

Tak czy siak, Hydry kupię, w wersji 7,5 cm i 9 cm. I w przyszłym roku będą testowane na Wiśle :)

P.S. Dziękuję za informacje.

Robercie nie toczę żadnej piany, po prostu zadałem pytanie chcąc uzyskać jakieś informacje nt. woblerów, a kolega Lokiterm ma jakieś "wąty"...

Tak czy siak, Hydry kupię, w wersji 7,5 cm i 9 cm. I w przyszłym roku będą testowane na Wiśle :)

P.S. Dziękuję za informacje.

Nie ma za co. Dobry kierunek został obrany ????????