Grzesiek Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Czy zna ktoś woblery Hunter Hydra i mógłby się podzielić spostrzeżeniami ? Jakość wykonania, lotność, łowność, itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Wobler boleniowych o drobnej lusterkującej akcji już przy średniej prędkości ładnie migocze. Przy opadzie też lusterkuje. W wielkości 7 i 9 cm fajna przynęta na zalewy, bajorka zaporówki. Interesują się nimi również esoksy. Można nim również tłiczować z tym że raczej nie ucieka na boki Wobler lotny, zwłaszcza 7 cm.Reszta w specyfikacji produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 A jak z ich skutecznością? Łowne czy raczej nie warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Myślę, że jak kupisz sztukę i nią połowisz, to sam sobie zdanie o tym modelu wyrobisz.Ja w tym roku dokupiłem kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 A jak z ich skutecznością? Łowne czy raczej nie warte zakupu?Nie jest ważna 'plakietka', a sposób podania, dobór- akcja, wielkość, kolor przynęty. Zadajesz pytania na poziomie kilkulatka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Lokiterm, nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi I do takich zaliczam Twoj wpis. Więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia nt. Hydr, to lepiej nie pisz nic, bo się jedynie ośmieszasz A co do samych przynęt, to uwierz, są takie, które nigdy i w żadnych warunkach nie złowią żadnej ryby, a są takie, które otworzą każdą wodę. Bez odbioru kolego i dużo zdrowia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Lokiterm, nie ma głupich pytań, są jedynie głupie odpowiedzi I do takich zaliczam Twoj wpis. Więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia nt. Hydr, to lepiej nie pisz nic, bo się jedynie ośmieszasz A co do samych przynęt, to uwierz, są takie, które nigdy i w żadnych warunkach nie złowią żadnej ryby, a są takie, które otworzą każdą wodę. Bez odbioru kolego i dużo zdrowia życzę Nie ma kolego o co bić piany, wiadomo że kto pyta ten nie błądzi. Ale wobek, to nie wydatek jakiś kosmiczny i można go nabyć i spróbować. W zasadzie to naprawdę istotniejszy jest sposób podania i poprowadzenia przynęty. Pewnie masz rację, że na niektóre nie idzie nic złowić. Ja jednak wychodzę z założenia, że to raczej ja nie potrafię daną przynętą sprowokować ryby do brania, lub ewentualnie nie jest to przynęta na dane łowisko.Dużo przynęt miałem i dużo sprzedałem na giełdzie, ale nigdy nie zrobiłem tego z myślą, że przynęta jest do doopy, tylko po prostu z jakiegoś powodu nie pasowała do mojej filozofi. PozdroPs. Kup hydrę a jak Ci nie spasuje, to ja odkupię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Robercie nie toczę żadnej piany, po prostu zadałem pytanie chcąc uzyskać jakieś informacje nt. woblerów, a kolega Lokiterm ma jakieś "wąty"...Tak czy siak, Hydry kupię, w wersji 7,5 cm i 9 cm. I w przyszłym roku będą testowane na Wiśle P.S. Dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Trzeba próbować jeden wobler łowi na danej wodzi drugi nie. Większość osób chwali salmo. Ja na te woblery nic nie mogę złapać. O wiele skuteczniejsze są kenarty. Z czego to wynika nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Robercie nie toczę żadnej piany, po prostu zadałem pytanie chcąc uzyskać jakieś informacje nt. woblerów, a kolega Lokiterm ma jakieś "wąty"... Tak czy siak, Hydry kupię, w wersji 7,5 cm i 9 cm. I w przyszłym roku będą testowane na Wiśle P.S. Dziękuję za informacje.Nie ma za co. Dobry kierunek został obrany ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi