bobesku Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 WitamKręci ktoś może tym kołowrotkiem?Tak sobie oglądam właśnie młynki w tym przedziale cenowym i ten się ładnie prezentuję na zdjęciach-- a jak w boju?Cena tego na naszych aukcjach to plus minus 350złFotka poglądowa z netu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wizualnie przypomina mi Shimano Fire Blood'a(czyli jest dobrze). Do czynienia nie miałem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Może jeden z użytkowników podzieli się opinią na temat Opery Jak opera wypada w porównaniu z nieśmiertelnym Red Arciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 W Gorzowie mają opera i przy kupnie red arc kręciłem tez opera i wydala mi się gorzej spasowana, ciężej trochę kręciła. Red pracuje o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvador Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam wszystkich. Chciałbym odświeżyć troche temat gdyż informacji o tym kołowrotku wciąż nie ma za wiele a już trochę wody upłynęło od jego pojawienia się. Czy ktoś będzie tak uprzejmy i podzieli się swoimi spostrzeżeniami, opiniami ? Czy to może być rozsadna alternatywa dla polecanego wszędzie Zaubera lub Red Arc-a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Użytkowałem Operę bardzo,bardzo krótko.Mnie niestety, nie odpowiadał więc szybko sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi