rafaelo1996 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Chcialbym prosic o rade Narazie nie mam typowego spinninga na klenia jazia dopiero zbieram pieniążki . Do tego czasu spinningowalem Winkle Picker 5-15g Długosc okolo 2.85 Cm Mam 2 Dolne czesci od pickerow tam gdzie mocuje sie kołowrotek Jedna 5-15g I jest dłuższa a druga 5-20 g I jest krotsza oo 10 Cm Ktora Dopasowac DO 2 czesci Kija z szczytowka ten 5-15g Czy 5-20 G Lowie na odrze na wobki od 3 do 5 Cm I sporadycznie smuzaki . Mam tylko jedna Czesc z szczytowka w tym tkwi problem a 2 dolniki do kolowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 od dolnika raczej nieweile zalezy ciezar wyzutowy, zwlaszcza ze piszesz o roznicy 5 g .... wybierz ten ktory ci lepiej lezy w dloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi