pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam mam taki oto problem z instalacją kamery zewnętrznej Kamera marki TUYA Mam problem z zczytanie kodu QR z telefonu do instalacji WFiCzy to może być problem np z tym że dekoder fan box (jest ustawiony na 5hr ,tego dokładnie nie wiem ) a kamera działa na 2.4hr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hej, nie znam tej kamery, ale zakładam że odpowiednią aplikację masz zainstalowaną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam mam taki oto problem z instalacją kamery zewnętrznej Kamera marki TUYA Mam problem z zczytanie kodu QR z telefonu do instalacji WFiCzy to może być problem np z tym że dekoder fan box (jest ustawiony na 5hr ,tego dokładnie nie wiem ) a kamera działa na 2.4hr ?Ma wyyk do sieci lan ? Jesli tak to pierwsza instalacja z podlaczonym do sieci kabelkiem do tego routera z ktorego masz wifi w telefonie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek69 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 tez miałem taki problem ze przez kod qr wifi nie łapało, ale w aplikacji do kamery można było wybrać osobno sieć wifi i się z nią połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hej, nie znam tej kamery, ale zakładam że odpowiednią aplikację masz zainstalowaną? tak aplikacja ściągnięta pod tą kamerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Ma wyyk do sieci lan ? Jesli tak to pierwsza instalacja z podlaczonym do sieci kabelkiem do tego routera z ktorego masz wifi w telefonie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNie znam się zbytnio ale kamera ma 3 kable ,1 to zasilacz i dwa pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 tez miałem taki problem ze przez kod qr wifi nie łapało, ale w aplikacji do kamery można było wybrać osobno sieć wifi i się z nią połączyćNo właśnie problem w tym żeby kamerę dodać do aplikacji muszę chyba połączyć się nią z wiem a nie mogę się właśnie połączyć bo nie chce szczytach z tego kodu qr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nie chodziło Ci o GHz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) https://blog.homeswitch.pl/kamera-tuya-podlaczenie-i-konfiguracja/Router musi być na 2,4GHz Edytowane 18 Listopada 2021 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hej, Podłącz ją do sieci, odpal program SADP lub inny skaner tu masz opis:https://www.dipol.com.pl/aplikacja_sadp_-_narzedzie_do_organizacji_systemow_cctv_opartych_na_urzadzeniach_hikvision_w_sieci_lokalnej_bib317.htmPoznasz IP, zalogujesz się wtedy prze przeglądarek, ponastawiasz co trzeba i gotowe. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Hej, Podłącz ją do sieci, odpal program SADP lub inny skaner tu masz opis:https://www.dipol.com.pl/aplikacja_sadp_-_narzedzie_do_organizacji_systemow_cctv_opartych_na_urzadzeniach_hikvision_w_sieci_lokalnej_bib317.htmPoznasz IP, zalogujesz się wtedy prze przeglądarek, ponastawiasz co trzeba i gotowe. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaBrzmi dość prosto ,dla osoby ogarniającej dobrze sprawy komputerowe Niestety ja nie ogarniam dobrze kompa Ale dzięki za podpowiedzi będę jutro coś działał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Pit1982, jak nie ogarniasz to daj sobie spokój, chociaż komputery to nic trudnego. Poszukaj w okolicy wyrosta, a za drobną kasę ogarnie Ci wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 No i udało się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi