Skocz do zawartości

Skoki narciarskie 2021/22

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie występ Kamila jest dowodem na to że wiatr rozdawał karty - taki sport, żadne przeliczniki tego nie wyprostują. Po drugie,mamy sezon "olimpijski" ,wszystkie sztaby będą raczej szykować się na tą właśnie imprezę,a zwycięzcą pucharu świata może być ktoś zupełnie przypadkowy,który oleje igrzyska,albo...jakiś kozak co udźwignie cały sezon pucharu i presję olimpiady...Nic tylko robić zapas popcornu i piwa ,bo sezon napewno będzie ciekawy ????

• Like 1

Bob nędza taka jak na meczu reprezentacji piłkarskiej w meczu z Węgrami. Różnica tylko taka, że na Narodowym było sporo ładnych kobiet na trybunach ????.

Drugi plus dla piłki, że linie były dobrze wyrysowane ????.

Plus dla skoków, że w TVN jest fajny dżingiel- Moby "Lift me up".

PS. Właśnie wróciłem z wyjazdu z Płocka. Narew wygrała ze Stoczniowcem . 2-1 ????.

Edytowane przez Mysha
  • Like 2

Na razie bez formy. Jeśli ona nie przyjdzie na TCS, to i później nie ma na co liczyć. Mówią o mocnych obciążeniach treningowych przed zimowym sezonem, może zawodnicy muszą odpocząć? Tylko kiedy, gdy co weekend skoki? Choć i niepokój jest, może ostatnie wyniki były z rozpędu po poprzednim trenerze, a teraz będzie zjazd? Trzeba czekać do TCS.

• Like 1

Szczerze, to niepokój powinna budzić dobra forma Polaków. TCS niech sobie wygrywają inni. Dziennikarzy też bym nie słuchał, bo są zajęci sprzedażą produktu, a nie zdroworozsądkową kalkulacją. Ten, kto przygotuje formę na początek lutego, będzie wygranym w tym sezonie.

• Like 1

<...>

A co do ad remu.... Kamil od lat w zasadzie szykuje formę na konkretną imprezę w sezonie i nie widać, żeby mierzył w kryształową kulę. Piotr i Dawid też raczej są już w tym wieku, że powinni raczej skupiać się na określonych, ważnych zawodach. Co martwi to brak młodych wilków, nasza "młodzież" już taką  to nie za bardzo jest, a ciągle i niezmiennie "na dorobku".

• Like 2

Najfajniejsze w skokach jest to, ze mogę je absolutnie i kompletnie ignorować - nie narażając się na atak zdeklarowanego skokiewiczów, ani ich tyrad o nieodzowności i domniemanych  zaletach, wysłuchiwać..  :)  

Najfajniejsze w skokach jest to, ze mogę je absolutnie i kompletnie ignorować - nie narażając się na atak zdeklarowanego skokiewiczów, ani ich tyrad o nieodzowności i domniemanych  zaletach, wysłuchiwać..  :)  

Bardzo się cieszymy że będziesz ignorował.Chociaż ja na przykład w wątkach które ignoruję w ogóle się nie wypowiadam.Rozumiem jednak,mam nadzieję że Twój wpis to wiążąca deklaracja.

• Like 1

Dawno nie oglądałem całego konkursu. I muszę powiedzieć, że długo nie będę. Tyle wektorów i cyferek to ostatni raz widziałem na matematyce w ogólniaku. Nie rozumiem po jakiego grzyba sędziowie czekają z puszczaniem zawodników. Wiatr zmieniał się 2 razy zanim zawodnik zdążył zjechać i się odbić. Jeden UJ kiedy się włączało zielone światło.

Całe szczęście, że dziś wieczorem mecz na szczycie 2 Bundesligi. Sankt Pauli vs Schalke. Jakiś normalny sport ????.

• Like 1