BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 No to siup!Dzisiaj pierwsze kwalifikacje a jutro zawody. Jaki będzie ten sezon? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 No to zaczyna się fajnie. Stoch nokautuje wszystkich wygrywając kwalifikacje . Reszta Polaków ... no cóż, rozkręcą się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Konkurs to nie kwalifikacje a do tego wiatr nie wszystkim służył.Tak czy inaczej 5 miejsce Kamila. Jednak biorąc pod uwagę, że awansował o 15 po pierwszej serii! Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Właśnie występ Kamila jest dowodem na to że wiatr rozdawał karty - taki sport, żadne przeliczniki tego nie wyprostują. Po drugie,mamy sezon "olimpijski" ,wszystkie sztaby będą raczej szykować się na tą właśnie imprezę,a zwycięzcą pucharu świata może być ktoś zupełnie przypadkowy,który oleje igrzyska,albo...jakiś kozak co udźwignie cały sezon pucharu i presję olimpiady...Nic tylko robić zapas popcornu i piwa ,bo sezon napewno będzie ciekawy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Inauguracja sezonu nie dla nas ale jeszcze się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Bob nędza taka jak na meczu reprezentacji piłkarskiej w meczu z Węgrami. Różnica tylko taka, że na Narodowym było sporo ładnych kobiet na trybunach ????.Drugi plus dla piłki, że linie były dobrze wyrysowane ????.Plus dla skoków, że w TVN jest fajny dżingiel- Moby "Lift me up". PS. Właśnie wróciłem z wyjazdu z Płocka. Narew wygrała ze Stoczniowcem . 2-1 ????. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Na razie bez formy. Jeśli ona nie przyjdzie na TCS, to i później nie ma na co liczyć. Mówią o mocnych obciążeniach treningowych przed zimowym sezonem, może zawodnicy muszą odpocząć? Tylko kiedy, gdy co weekend skoki? Choć i niepokój jest, może ostatnie wyniki były z rozpędu po poprzednim trenerze, a teraz będzie zjazd? Trzeba czekać do TCS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Szczerze, to niepokój powinna budzić dobra forma Polaków. TCS niech sobie wygrywają inni. Dziennikarzy też bym nie słuchał, bo są zajęci sprzedażą produktu, a nie zdroworozsądkową kalkulacją. Ten, kto przygotuje formę na początek lutego, będzie wygranym w tym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 <...>A co do ad remu.... Kamil od lat w zasadzie szykuje formę na konkretną imprezę w sezonie i nie widać, żeby mierzył w kryształową kulę. Piotr i Dawid też raczej są już w tym wieku, że powinni raczej skupiać się na określonych, ważnych zawodach. Co martwi to brak młodych wilków, nasza "młodzież" już taką to nie za bardzo jest, a ciągle i niezmiennie "na dorobku". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Najfajniejsze w skokach jest to, ze mogę je absolutnie i kompletnie ignorować - nie narażając się na atak zdeklarowanego skokiewiczów, ani ich tyrad o nieodzowności i domniemanych zaletach, wysłuchiwać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 To jest tak zwana forma przypominająca,co sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Najfajniejsze w skokach jest to, ze mogę je absolutnie i kompletnie ignorować - nie narażając się na atak zdeklarowanego skokiewiczów, ani ich tyrad o nieodzowności i domniemanych zaletach, wysłuchiwać.. No nie wiem, nie wiem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Najfajniejsze w skokach jest to, ze mogę je absolutnie i kompletnie ignorować - nie narażając się na atak zdeklarowanego skokiewiczów, ani ich tyrad o nieodzowności i domniemanych zaletach, wysłuchiwać.. Bardzo się cieszymy że będziesz ignorował.Chociaż ja na przykład w wątkach które ignoruję w ogóle się nie wypowiadam.Rozumiem jednak,mam nadzieję że Twój wpis to wiążąca deklaracja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Sławek, bluźnisz........... https://onlygames.io/gry/zimowe/ski-jump.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Za nami pierwszy konkurs Ruka, to trzeci konkurs w tym sezonie i chyba można zadać pytanie: co się dzieje z naszymi skoczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Nasi skaczą na śniegu drugiej świeżości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Niestety, dzisiaj nie było lepiej a wręcz przeciwnie Zbieramy się na Wisłę i TCS? (specjaliści twierdzą, że nie mieliśmy szczęścia do warunków...) Edytowane 28 Listopada 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Chyba trochę pozbierali się na Wisłę. Zaskakujące wyniki po pierwszej kolejce w drużynówce. Jesteśmy na drugim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ciężko powiedzieć na tą chwilę czy się pozbierali. W tej serii decydowały bardziej warunki niż umiejętności. A do nich mieliśmy akurat szczęście.Ale czeka nas jeszcze druga seria. Bardzo ciekawa seria . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 97 m. Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 To co teraz zrobił Kubacki przekreśla jakiekolwiek nadzieje na podium ... 97m. Faktycznie warunki dzisiaj rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 97 m. Wow!Ten skok Dawida zadecydował o podium. A w zasadzie o jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 To co teraz zrobił Kubacki przekreśla jakiekolwiek nadzieje na podium ... 97m. Faktycznie warunki dzisiaj rządzą Robert w ten wekeend pocieszające jest tylko to, że udało Ci się kupić Slidery na 30lecie Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dawno nie oglądałem całego konkursu. I muszę powiedzieć, że długo nie będę. Tyle wektorów i cyferek to ostatni raz widziałem na matematyce w ogólniaku. Nie rozumiem po jakiego grzyba sędziowie czekają z puszczaniem zawodników. Wiatr zmieniał się 2 razy zanim zawodnik zdążył zjechać i się odbić. Jeden UJ kiedy się włączało zielone światło. Całe szczęście, że dziś wieczorem mecz na szczycie 2 Bundesligi. Sankt Pauli vs Schalke. Jakiś normalny sport ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 No właśnie. I tutaj nie jestem tak do końca pewien sukcesu. Niby dokupiłem 12tkę w Fishing Mart ale jakoś nie chcą ode mnie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi