Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nie chcą i nie będą skakać. Widocznie mają jakiś powód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 To nie był szampański konkurs drużynowy w Zakopanem dla naszych chłopaków. Choć, biorąc pod uwagę w jakim osłabieniu starowaliśmy to może nie wyszło tak źle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Fajny konkurs indywidualny w Zakopanem, czyli u nas. Szkoda, że tak właściwie bez nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Trzy tygodnie przed Pekinem chyba można pokusić się o wstępne prognozy. Niemcy, poza Geigerem, sprawiają wrażenie robiących siłownię przed Igrzyskami. Z pewnością będą groźni. Oni nigdy nie odpuszczają tej imprezy. Austriacy sprawiają wrażenie gotowych do walki o medale. Pytanie, czy dowiozą formę i jak wytrzyma głowa u Hoerla i Hubera? Słoweńcy na fali wznoszącej. Norwegowie nierówni, ale jak Granerud ustabilizuje formę, może namieszać do spółki z Lindvikiem. Ryoyu sprawia wrażenie nieco wypalonego sezonem. Stracił powtarzalność, a to może źle dla niego wróżyć. W odrodzenie Polaków straciłem już całkowicie nadzieję i jest to dla mnie niezwykła sytuacja, bo od dawien dawna nie było tak źle. Przyczyny tego stanu rzeczy zna pewnie wąskie grono w kadrze i sztabie, bo nie jestem sobie w stanie wyobrazić, by taka degrengolada dotknęła całą kadrę przypadkowo. Posiadając w składzie trzech mistrzów świata i mistrza olimpijskiego, zwalanie przyczyn kryzysu na Doleżala, wygląda bardziej na szukanie kozła ofiarnego, niż szukanie prób poprawy wyników. Ci skoczkowie to starzy wyjadacze i są w stanie wygrywać, przy stworzeniu im minimum warunków, a nie słychać by miałoby im czegokolwiek brakować. Poza dyspozycją, formą i choćby przyzwoitymi wynikami. Może się nagle okazać, że z Azji przyjedziemy na tarczy, bo najbardziej medalodajna dyscyplina kompletnie leży. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Dzisiaj, druga reprezentacja Polski pokazała co potrafi. Niestety niewiele aby nie powiedzieć nic nie pokazała. Przykro patrzeć porównując z jakąkolwiek inną reprezentacją Edytowane 22 Stycznia 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Dzisiaj też skakali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 :( :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pełen sukces. Całkowicie uśpiona czujność naszych rywali przed chińską olimpiadą!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pełen sukces. Całkowicie uśpiona czujność naszych rywali przed chińską olimpiadą!!! Mam nadzieję, że na olimpiadzie nie posną tak jak do tej pory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 @BOB wyrazy szacunku. Jesteś prawdziwym fanem tej dyscypliny. Podczas tego konkursu można było obejrzeć finały Mistrzostw Europy w piłce ręcznej lub powtórki meczy Australian Open. Ty wybrałeś meteo skoki. Chapeau bas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) ... obejrzałem na żywo końcówkę czwartego i ostatni set AO i równolegle, wyrywkowo ME Edytowane 30 Stycznia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Pytanie mam.Niedzielny konkurs o której się zaczyna?Na Skijumping raz piszą, że o 12.00, drugi raz, że transmisje 10.30.... znaczy początek o 12.00 a gadające głowy od 10.30, czy zaczynają skakać o 10.30???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Euro Sport 1 11:55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Czyli półtorej godziny gadania przed. Podziękował z telemarkiem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Moje prognozy na razie całkowicie biorą w łeb. Jest mi z tym bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Prawdę mówiąc, tylko jeden faworyt nie zawiódł. Bardzo się cieszę ze stylu i skoku Kamila. Dawid też odpalił. Szkoda Piotra, bo był przed głównym konkursem w gazie. Edytowane 6 Lutego 2022 przez Werem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Co za konkurs! Pierwsza dziesiątka, poza Ryoyu, całkowicie zaskakująca. Faworyzowani Niemcy i Norwegowie polegli. Austriaków uratował ten najmniej faworyzowany. Słoweńcy nie zachwycili. Nie wiem, czy z naszej strony to była przyczajka, czy ugraliśmy na słabości konkurentów. Dźwignęli nas rutyniarze. Brawa za medal. On jest dziś najważniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nic nie pisałem wcześniej, ale byłem dobrej myśli. Dzisiaj dowiedziałem się, że jestem pozytywny C19 to i konkurs musiał być dla nas pozytywny! Pięknie, pozytywnie zakręcony konkurs. Pozytywne zaskoczenie i szczęście nas nie opuściło.Brawo dla całej drużyny. Ukłony da Dawida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Życzę Ci negatywnego testu i rychłego powrotu do rywalizacji. Może być casting-halfpipe. Konkurs dał przedsmak emocji na dużej skoczni i w drużynówce. Będzie się działo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Test już jest pozytywny! Ze spokojem w zaciszu domowym, przez najbliższe 10 dni, będę oglądał igrzyska!!! Jestem w grze wraz z nasza całą reprezentacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 ... będziesz miał czas na inwentaryzację przed GS... apetyt rośnie w miarę jedzenia... czekamy na, oby, kolejne medale... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Test już jest pozytywny! Ze spokojem w zaciszu domowym, przez najbliższe 10 dni, będę oglądał igrzyska!!! Jestem w grze wraz z nasza całą reprezentacją Robert Zdrowia życzę i pilnuj tematu, by w razie czego się nie rozwinęło .Ręka na pulsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Niezła jazda w pierwszej serii konkursu mieszanego! Mysię możemy śmiać, ale dla innych dramat! Jeszcze dwie dyskwalifikacje i mamy brąz!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Tylko jedna dodatkowa dyskwalifikacja i mamy 6te miejsce.Co tam sie działo!!!??? Cztery dyskwalifikacje to największy sukces naszej sędziny, ale podobno jest to kobieta stanowcza, profesjonalna i zapewne sprawiedliwa. Mamy polski akcent.Całkowicie innym tematem jest jakość sportowa naszych dziewczyn. Nawet szkoda płakać. To wstyd dla naszego związku narciarskiego, że są w stanie tylko na takim poziomie przygotować dziewczyny. To, że mają chęci, ambicję i parcie na skoki, wszystkiego nie załatwi. Żenada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Całkowicie innym tematem jest jakość sportowa naszych dziewczyn. Nawet szkoda płakać. To wstyd dla naszego związku narciarskiego, że są w stanie tylko na takim poziomie przygotować dziewczyny. To, że mają chęci, ambicję i parcie na skoki, wszystkiego nie załatwi. Żenada100% racji.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi