samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Coś nudno na forum ostatnimi czasy. Może ktoś zapoda jakiś kontrowersyjny temat który sprawi że bity w światłowodach popłyną szybciej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Casting UL sucks donkey ballsŻydzi rządzą galaktykąśrednica plecionkiMucha jest najlepsza a muszkarze to pedały Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nudno bo ryby bierom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Czy ssanie oślich jaj ma znaczenie w umiejętnym operowaniu UL castingiem ?Trudno powiedzieć - osobiście nie próbowałem ; aczkolwiek ryzykowna ta teza zdaje się stawiać w lepszej sytuacji kolegów zamieszkujących tereny wiejskie.Kuba . Jeśli masz takie doświadczenia , ( Szkocja i Irlandia to dziwne i egzotyczne dla nas kraje ) to podziel się proszę swoją cenną wiedzą . Gdzieś czytałem że w świetle badań antropologicznych każdy osobnik rasy kaukaskiej ma dość sporą domieszkę krwi żydowskiej. Ten temat możnaby rozwinąć , liczę tutaj na gruntowną wiedzę i błyskotliwe wnioski Sławka. Muszkarze - pedały ?Zdaje się że w naszym Kubusiu tkwią niezbadane pokłady exhibicjonizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No ,dalej nudno !To może postawię takie fundamentalne pytanie :DLACZEGO CASTING JEST LEPSZY OD SPINNINGU ?No bo jak powszechnie wiadomo , tak właśnie jest. A może ktoś ma inne zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Najlepszy jest troling. I wszyscy tak łowiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tak trolingu jest super , tylko wędka musi być z pazurkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Najlepszy jest troling. I wszyscy tak łowiący.Dobrze prawi, polać mu spirytusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Troling ? Nudne wleczenie woblera za łodzią i wpatrywanie się w koniec wędki ?Można zczeznąć z bezczynności , ale można też poczytać sobie Superexpres albo zrobić pedicure. To mi trochę przypomina zasiadkę z zestawem gruntowym i czekanie na przypadkową głupią rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Najlepszy jest troling. I wszyscy tak łowiący. A jakze...troling forever...and ever. Zakładamy ,, trolowy ,, klub. Spiny i muchówy łamiemy na pierwszym spotkaniu organizacyjnym. Wobki od 0,4cm do 9,9 cm palimy na...stosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Troling ? Nudne wleczenie woblera za łodzią i wpatrywanie się w koniec wędki ?Można zczeznąć z bezczynności , ale można też poczytać sobie Superexpres albo zrobić pedicure. To mi trochę przypomina zasiadkę z zestawem gruntowym i czekanie na przypadkową głupią rybę. Piszesz serio czy robisz sobie jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Troling ? Nudne wleczenie woblera za łodzią i wpatrywanie się w koniec wędki ?Można zczeznąć z bezczynności , ale można też poczytać sobie Superexpres albo zrobić pedicure. To mi trochę przypomina zasiadkę z zestawem gruntowym i czekanie na przypadkową głupią rybę. Piszesz serio czy robisz sobie jaja?Chyba wątek jasno pokazuje dokąd to zmierza Ja mogę być i żydem pedałem, choć od casta ul trzymam się z daleka, jak i od podobnych wynaturzeń i aberracji <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A może dyskusja o amiszach, łowiących muchówką na robaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A wiecie, że St.Croix podobno produkuje te avidy: http://www.stcroixrods.com/product/avid-pearl dla zasymilowanych Żydów - pedałów, mieszkających w Polsce B i łowiących na żywca z użyciem multi daiwy presso z korkowymi rączkami z japantackle? Dlatego mają taki zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ja jeszcze do niedawna uważałem że mucha to dla emerytów. No i chyba się nim stałem bo kupiłem i nawet coś tam udało mi się złowić. Castingiem rzucałem ale to nie dla mnie wolę korbę. Wszystkie metody szanuję ale trolling na rzece budzi we mnie mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Aby pogodzić wszystkich (może się uda) proponuję UL trolling za okoniem, glizdą lub inną padliną. Z downrigger'em (jeziora) lub planer boards (rzeki).Jeśli ktoś ma opory w użyciu glizd to wszystkie przynęty wielkości 00 dadzą radę.Na jeziorach możliwy przyłów - sielawa.Na rzekach - jazgarz. Trolling okoniowy rulez! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tak . Dlatego Avid kojarzy się z David i dlatego przyczepia się tam kolowrotki żeby taki Żyd mógł sobie pokręcić . Bo Żydzi zawsze coś kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Marcel. Masz rację ; połamcie wędki - do trolingu nie będą potrzebne. Wystarczy sznurek do snopowiązałki , guma z expandera , i wyciągarka ala Adam Słodowy z korka po tanim winie i pokrywek od słoików. Tak właśnie szlachetny sport gentelmenów , jakim było wędkarstwo ( castingowe ) wpada w bagno egalitaryzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Aby pogodzić wszystkich (może się uda) proponuję UL trolling za okoniem, glizdą lub inną padliną. Nareszcie coś nowego. Troling za glizdą i troling za padliną. To musi być bardzo ekscytujące , nie tylko wciąż ryby i ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jedna wedka musi zostac - masz sprzet hardcoreowy, bo jak raz na ,, ruski ,, rok Cie kuzwa akurat w tym najleprzym miesieącu dopadnie kontrola, to jestes czysty...pózniej ,, walisz ,, na forum ze z ,, ręki ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Coś nudno na forum ostatnimi czasy. Może ktoś zapoda jakiś kontrowersyjny temat który sprawi że bity w światłowodach popłyną szybciej ? Aj tam popatrz na zdjecia na forum...tutaj mozesz zabłysnąc ostro, rozgrzebać jakieś gówienko. Dobrze sie przyjżyj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wędka jest potrzebna tylko po to żeby ją trzymać w zębach do zdjęcia ( ala Remigiusz Kopiej ) . Z kontrolą człowiek inteligentny zawsze sobie jakoś poradzi. Mój św.pamięci Dziadziuś jak łowił na granaty i go strażnicy złapali , to wyjaśnił im że przynęta musiała trafić na jakiś niewybuch z 2WŚ i jeszcze dopytywał czy mu się należy odszkodowanie za utraconą blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja proponuję jednak trolling. Patrzę w siec już parę lat i widzę, że jest nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Trolling to był by dobry temat, na taki szybki, emocjonalny wątek. Tylko, że trolling, choć niezwykle skuteczny i pouczający, a zarazem poznawczy jeśli idzie o wodę, to jednak jest uskuteczniany w 99.9% przez no-kilowców. Zatem, choć metoda dopuszcza oczywiście zaje…e ryby to w praktyce jest to zaledwie 0.01%, praktykujących. Dlatego, to jednak bicie prądem, lub ładunkami ogłuszającymi byłoby zdecydowanie lepszym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wędka jest potrzebna tylko po to żeby ją trzymać w zębach do zdjęcia ( ala Remigiusz Kopiej ) . Z kontrolą człowiek inteligentny zawsze sobie jakoś poradzi. Mój św.pamięci Dziadziuś jak łowił na granaty i go strażnicy złapali , to wyjaśnił im że przynęta musiała trafić na jakiś niewybuch z 2WŚ i jeszcze dopytywał czy mu się należy odszkodowanie za utraconą blachę. ...mało nie udławiłem się ze smiechu poranną kawą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi