sero1975 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Ultegra FB 4000Ja tez podpisuje się pod ultegrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Shimano nasci 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Niestety ale ultrgre 4000 xg zajechałem chyba przez te wysokie przełożenie ,nie podołała podbijaniu z korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Niestety ale ultrgre 4000 xg zajechałem chyba przez te wysokie przełożenie ,nie podołała podbijaniu z korbyJa FB używam 3 sezon bez rozbierania w przedziale 20/60 g i nic się nie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Niestety ale ultrgre 4000 xg zajechałem chyba przez te wysokie przełożenie ,nie podołała podbijaniu z korbyJeśli Ultegra za słaba to Daiwa BG 3000 powinna nieco lepiej znieść trudy takiego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jeśli Ultegra za słaba to Daiwa BG 3000 powinna nieco lepiej znieść trudy takiego użytkowania.A jak te za słabe to może Penn Slammer 260 . Może finezji zbyt wiele i maślanej pracy nie będzie, ale do ciężkiej pracy się nadaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 No i masz kolego STYCHU3 "ścieżkę mocy'', możesz nią podążyć lub wybrać własną drogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Ja tu obieram ścieżkę Profila Nieaktywnego - Łukasza i ide w kierunku BG MQ. Z tym ze nie do sandaczowki a na szczupaki???? Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 A penn battle 3 ?Używa ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Wystarczy ryobi tt power 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Ryobi tt to mocna prosta maszynka. BG też mocarz. Osobiście chce zamordowa. Ci4 4000 stradic , no i niestety mam bardzo udany egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi