SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Pany. Zamierzam zamówić kilka drobnych rzeczy do okrąglaka abu zza wielkiej wody. Jakby ktoś chciał dołączyć do zamówienia w celu obcięcia niemałych kosztów wysyłki zapraszam na priv. Oferta ważna 2 tygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Sławku, napiszę do Ciebie w weekend na priw. Dzięki za info [emoji106] Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Z jakiego konkretnie sklepu ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Panowie kolejne zakupy mam i szukam chętnego do wspólnego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Panowie kolejne zakupy mam i szukam chętnego do wspólnego zamówienia.Z tego samego sklepu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hmmm mam kołowrotek abu revo stx 20 i przytulił bym do niego korbkę jak dostępna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Hmmm mam kołowrotek abu revo stx 20 i przytulił bym do niego korbkę jak dostępna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tomek korba jest dostępna. 17 baksów plus reszta czyli przesył i zapewne jakiś tam podatek z cłem. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Możesz podać link do tego sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Też poproszę o jakiś link bo szukam szpuli do kołowrotka Abu Garcia Revo Rocket 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Właśnie podrzuć linka jak możesz oczywiście jestem zainteresowany rozwojem spraw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Jak chcecie mnie sprawdzić ???? to proszę bardzo: ereplacement.Sklep bardzo znany wśród sprowadzaczy części zza oceanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Nie miałem zamiaru Cię sprawdzać . Poprostu sam szukałem korbki kiedyś i nie mogłem znaleźć -czysta ciekawość Wiec ja chęć zakupu podtrzymuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Nie miałem zamiaru Cię sprawdzać . Poprostu sam szukałem korbki kiedyś i nie mogłem znaleźć -czysta ciekawość Wiec ja chęć zakupu podtrzymuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sam sklep jak i jego adres nie był i nie jest żadną wiedzą tajemną ... A może się mylę Chyba nie bo można o tym poczytać.Dzięki za chęci dołączenia do zakupu. Przydałby się zatem jeszcze 1 chętny z jakimś zamówieniem to na 3 koszt będzie akceptowalny. Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi