fishbartek1 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 może ktoś z was ma jakies wieści z nad Nysy Kłodzkiej? warto sie tam wybrac,jak tak to jakie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 czesc ja na nyse zaczynam w kwietniu za kleniem smigam ale i brzana sie trafi nie zadko kolega w tamtym roku ladna swinke dostal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a w jakich okolicach łowicie te klenie i brzany? w tym roku podobno bierze dobrze zwinka ale na spławik i mała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 W okolicy barda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 nigdy nie wybierałem sie tam na ryby,zawsze wybieram sie bliżej zbiornika topola tez niezle mozna połowic.Ale moze w końcu trzeba sie wybrac w tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No prosze, nie wiedzialem, ze tylu forumowiczow kolo Barda mozna spotkac. Pewnie kiedys na siebie wpadniemy. Ja sprawdzilem odcinek w Podtyniu 2 tygodnie temu i nic sie jeszcze nie dzialo. PozdrawiamTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam w piatek byłem w Przyłeku coś sie działo jedna ładna świnka i dwa wyjscia kleników świnka oczywiscie pływa dalej i rośnie zaczyna być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A wczoraj na Nysie było tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 witam wczoraj wypad na Nysse w Podtymiu i wpadły cztery kleniki jak na trzy godziny biczowania to nieżle pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam ,jak wasze wyniki na Nysie Kłodzkiej mnie osobiście całkiem nieżle sie powodzi na tej rzece czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 łowi ktoś jeszcze w tej rzece ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 łowi ktoś jeszcze w tej rzece ?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Ja łowie w okolicach miasta Kłodzko:) co się teraz dzieje? hmmm nic szczególnego , można szzupaka dorwać ładnego jak na warunki małej rzeki, ale trzeba się namęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 to chyba łowisz w dolnych okolicach tej rzeki bo powyżej cały czas płyna liście i cieżko się łowi, można z nad dna ładnego klenia skusić, okonia i pstrąg uderzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja łowię w okolicach Paczkowa w tym roku sporo jaśków ale niedużych okoni jest masa 3 pstrągi w przyłowie przyzwoite oczywiście dalej pływają wszystkie rybki. Na wiosnę w okolicach Graczy miałem kluskę 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 o widzisz, Ja do paczkowa jeździłem na sandacze, ale niestety same 30-45, ale co cieszy była tego masa ! Okoni jak mówisz.. również ogrom, a i czasem trafiały się szczupaki +70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLca Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 NIe byłem , nie łowiłem ale mój Ojciec często tam siedzi ( okolice paczkowa ) i rzeczywiscie jak dzwonie i pytam ,,co tam '' to słysze ,,okonia pełno , trafia się ładniejszy , małe sandaczyki raz na jakiś czas brzana....a rok ,dwa temu piękne świnki , czasami brzana i piękny boleń 80+ ...jak znajdę zdjęcie tego ładnego bolka to wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 a coś w okolicach Nysy łowicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 to chyba łowisz w dolnych okolicach tej rzeki bo powyżej cały czas płyna liście i cieżko się łowi, można z nad dna ładnego klenia skusić, okonia i pstrąg uderzy.Powyżej też łowie i jakoś tych liści aż tyle nie ma, bez przesady;) może w ten dzień który pisałeś było apogeum ale na codzień da się połowićŁowie tez przed Nysa (do glebinowa) ale nie byłem od czasu przyduchy ktora z otmuchowa się wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Łowie tez przed Nysa (do glebinowa) ale nie byłem od czasu przyduchy ktora z otmuchowa się wzięłasłyszałem, że niby bolki jakiś czas temu tam gryzły, więc może całej ryby nie podusili. ObyPoza tym po całej akcji wszyscy się ogłaszali (starostwo, gmina) , że dadzą pieniądze na zarybienie tego odcinka rzeki, póki co cisza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 http://radio.opole.pl/100,290372,zdechle-ryby-w-nysie-klodzkiej-wedkarze-obawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemus Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Najbardziej dziwi fakt,że do tej pory NIKT Z ZARZĄDU OKRĘGU PZW POLE nie zajął stanowiska ani nie poinformował o ew.działaniach w tej bulwersującej sprawie na stronie PZW OPOLE-ale cóż -widocznie składka na ochronę wód (albo pensje)są za niskie.No i oczywiście-W A K A C J E-BRAWO !!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Czołem Panowie. Będę niedługo w Otmuchowie i chciałbym poganiać za bolkami, jaziami czy innymi kleniami. Atakować na odcinek między zbiornikami czy uciekać gdzieś powyżej/poniżej zaporowek? Za wszelkie sugestie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Próbuj pomiędzy zbiornikami ,łatwiej o rybę bo jest wyższy stan wody (chociaż już zrzucają ,dzisiaj byłem i woda opadła o ok.50 cm) ,powyżej Otmuchowskiego dużo niższy stan wody miejscami można brodzić w woderach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi