kamil Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam wszystkich i juz na poczatku stwierdzam ze glupieje od tych wszystkich wiadomosci o sprzecie a mianowicie chodzi oto ze sprzetu jest pelno ale niejs tak dostepny jak by sie chcialo .I tutaj sie zaczyna moje pytanko co lepiej : -zamowic wedke jakiejs dobrej firmy i dodatkowoplacic za jej sprowadzenie ze USA czy Japoni -Czy zamowic wedke u zbroimistrz i to taka co mi pasujea nie taka jaka jest dostepna w sklepie Gdy rozpatruje te wszystkie mozliwosci i obliczam kosztyto chcial bym sie zmiescic w przedziale od 500do 550zl.Bede wdzieczny za wszystkie odpowiedzi bo jak mam sam rozwiklac problem to na 100% z niekozyscia dla mnie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 dlaczego odrazu z niekozyscia? masz 2 obcje : sprowadzić lub kupić na miejscu50 % szans na powodzenie... pomijając fakt że te 50% rozbija się na ponad 5000 mozliwości ( wliczającte najbardziej kretyńskie ( ktore wybieram sam <_< )co daje 0.01% nie ma źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jak chcesz być modny kup se w Ameryce,Jak chcesz mieć dobrą wędke dla siebie zamów u FC,Atlantisie,U Żbika lub Kawalca.I tak masz już pięć możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Dzieki za propozycje i wlasnie przegladam wszystkie ofert sprzetu castingowego w polsce i jak narazie u Zbika jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi