maniutek1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam.Dacie mi jakiś namiar na kontakt z serwisem gwarancyjnym Dragona? Wysłałem maila na jakiś znaleziony w necie adres i cisza jak makiem zasiał. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 „Serwis” w tej firmie to FIKCJA, głuchy telefon i martwy e-mail. W czerwcu szukałem też serwisu dla młynka i kija, na ichszej stronie znalazłem dane i efekt ten sam jak Twój.Pomógł mi sklep z centralnej polski i polecam taką drogą szukać dotarcia do nich. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ja dzwonilem ns jakis sekretariat i tam podali mi numer do serwisu. Ale to bylo z rok temu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 „Serwis” w tej firmie to FIKCJA, głuchy telefon i martwy e-mail. W czerwcu szukałem też serwisu dla młynka i kija, na ichszej stronie znalazłem dane i efekt ten sam jak Twój.Pomógł mi sklep z centralnej polski i polecam taką drogą szukać dotarcia do nich. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA co to za sklep jeśli można wiedzieć? Kiedyś na forum był ktoś z serwisu. Nawet coś brałem od Niego. Jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Czesc!Ja nie mialem takich problemow… w tym roku kontaktowalem sie z dragonem droga mailową (biuro@firmadragon.pl) z zapytaniem o mozliwosc dorobienia czesci szczytowej do mojego Hm-xa, tak na zaś. Odpowiedz otrzymalem w przeciagu kilku dni a jej tresc wyczerpała temat Reklamacje i serwis sprzetu dragona powinny odbywac sie za pisrednictwem sklepu w ktorym przedmioty zostaly kupione PozdrawiamArek Edytowane 7 Grudnia 2021 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Dokładnie jak wyżej.Serwis bezpośrednio nic nie załatwia a tylko za pośrednictwem sklepu partnerskiego.A pierdoły to nawet za free wysyłają przez sklep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Sklep już nie istnieje niestety. Czekam jeszcze na maila a potem będę dzwonił. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez maniutek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 To idz do innego sklepu, który posiada dużo asortymentu Dragona i zapytaj się tam.Sprawdź też na stronie Dragona czy w twojej okolicy jest jakiś ich dealer i popytaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi