theslut Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-z-mapy-polski-znikna-cenne-rzeki-wroca-skazone-i-zanieczyszc,nId,5688357#crp_state=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Wygląda na klasyczny, koegzystencjalny pat, z wyjściem nie do przyjęcia dla wszystkich bez wyjątku interesariuszy Dobrym i wyjątkowo kompromisowym rozwiązaniem byłaby zmiana dotychczasowej defincji rzeki - najlepiej w duchu ideologicznie progresywnym, np trans rzeka.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Sławku, jako osoba wyjątkowo obyta, może wiesz jak takie problemy rozwiązali Niemcy przy Berzdorfer See? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Pojęcia najmniejszego nie mam, Tomaszu, krajowiec ze mnie zawzięty.. Ale potokuję na temat Blisko miasta Łodzi , po terenie leja depresyjnego odkrywki Chabielice, nakładającej się na pradawny lej bełchatowski płynie rzeka efemeryda - Nieciecz. W górnym biegu całkiem całkiem płynie, ale do Widawki rzadko kiedy wpada.. Jeździliśmy za młodu na Nieciecz - z zarybieniami MZGRW i na ryby, a w dołku przed samym ujściem złowiłem tydzień po tygodniu dwa szczupaki ponad 80 cm.Teraz to pustynia.. nikt jej tak naprawdę nie chce, a już tzw członki mają całkowicie wy...ane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi