brzoza Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak kogoś interesuje jak wykonać w domu przynęty gumowe zapraszam do przeczytanie pierwszej części: Artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Niezłe niezłe dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Poniżej link do drugiej części artykułu. Część 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Super, długo szukałem takiego materiału! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discusec Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie, a gdzie ew. można kupić taki ciekły plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bardzo ciekawy artykuł. Dziękuję że podzieliłeś się swoją wiedzą. Ja coprawda za gumy się jeszcze nie brałem, ale jakto mówią nigdy nie mów nigdy - bo po głowie chodziło mi kilka wzorów. Dołączę się do pytania, gdzie można dostać materiał na gumy tzw. ciekły plastik? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Najprościej topić w mikrofali stare,bezużyteczne lub zniszczone gumy.Lepiej jednak nie używać mikrofali , w której będziemy robić sobie żarcie.Czy ciekły plastik , czy uzyskiwanie go z roztopionych gum - to smród taki sam.Zwłaszcza jak się przegrzeje gumki , albo doda jakąś z innego rodzaju gumy.Mam gdzieś adres sklepu , który sprzedaje wszystkie potrzebne do domowego wyrobu gum bajery.Jak znajdę to wstawię.Nie jest to zbyt tanie o ile dobrze pamiętam.Taniej wychodziło mi kupowanie w sklepach starych gum "na wagę". Edytowane 13 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jakiś już czas temu gapiłem się w ten sklep jednak, za darmo tam nie rozdają .I zastanawiałem się czy skora warta wyprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi