AdasCzeski Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Koledzy, ma ktoś może zbędne bilety na najbliższą sobotę lub niedzielę dla osoby niezaszczepionej? Chętnie odkupię. Z uwagi na wprowadzone restrykcje moja 8 letnia córcia jest osobą niezaszczepioną i biletów brak. Dla siebie mogę kupić dla niej nie. I klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Adam, to Ty teraz w taki sport idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Polecam kiedyś zobaczyć osobiście - bardzo przyjemny i widowiskowy sport. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi