PiotrekA Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Część Piszę tutaj bo mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszyczka która mi pomoże. Niedawno zdarzyła się tragedia - mianowicie wysiadając z samochodu złamałem jeden ze swoich ulubionych kiji ultralight. Złamana jest ostatnią sekcja i przelotka szczytowa też do przyklejenia. Pomoże ktoś ?? (Oczywiście odpłatnie) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Grudnia 2021 przez @d@ms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Spytaj Kamila nick Mekamil. Podobnie załatwiłem sobie Dragona, Kolega Mekamil dobrał mi szczytówkę i sprzedał za jakieś drobne pieniądze. Drugi kolega w moim mieście wymienił samą szczytówkę i wędka śmiga lepiej niż przez "remontem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Spytaj Kamila nick Mekamil. Podobnie załatwiłem sobie Dragona, Kolega Mekamil dobrał mi szczytówkę i sprzedał za jakieś drobne pieniądze. Drugi kolega w moim mieście wymienił samą szczytówkę i wędka śmiga lepiej niż przez "remontem"A to który to kolega który wymienił szczytówkę ? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Dziękuję wszystkim za pomocZnalazła się osoba która pomoże i naprawi kij. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 A to który to kolega który wymienił szczytówkę ? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalkamiejscowy znajomy, nie ma go na tym forum, ale widzę, że problem rozwiązny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi