Smaczek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Przypominam, że niedługo zaczyna się okres ochronny na suma (Odra powyżej ujścia Warty). W zamian kończy się okres ochronny dla człowieka. Czujnym trza być. Ku przestrodze dołączam zdjęcie z zeszłorocznego, listopadowego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ach ta pogoda nad Odrą . Cieplutko aż się kąpać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 @Smaczek, to ty złowiłeś takiego kabana? To ogromne sumisko, dużo ponad 2 metry...Napisz coś o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Smaczek amoze ten nazdjeciu to Twój szwagier Rysio, który szuka wędki / ew przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Rycho szuka oczywiście swojej maczety . A co by wąłtpliwości wszelkie rozwiać, to taki żart słowno-obrazkowy <_< . Choć na Odrze sumów Ci faktycznie dostatek, w przyszłym roku spróbuję jerkiem je, jerkiem. A jak się uda to opis pewny, ale znając swoje szczęście do dziwnych przygód, nim mi się uda dwie barki prędzej wyciągnę (a szyper mnie o molestowanie posądzi), gdyż rzecz z pewnością będzie się działa w nocy.PS. Ja osobiście się sumów nie obawiam, gdyż z całą stanowczością zbytnio kościstym kęskiem jestem (spokojnie mógłbym wejść uwidocznionemu na zdjęciu wąsaczowi od strony ciemnej kabiny (dupy normalnie) i to bez wazeliny grama) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Niezly pomysl z tym zdjeciem, tez mi przyszedl do glowy ale troche mi bylo szkoda uszu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi