milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Cześć,Długo się zastanawiałem czy zaśmiecać ten dział moimi brzydalami, ale w końcu się przełamałem i wstawię kilka fotek.Zaczęło się wszystko od potrzeby jak to zwykle bywa , potrzebowałem woblera boleniowego który będzie daleko latał i tak powstał taki prosty woblerek ma 7,5cm i waży 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dalej przyszła kolej na sieczkę boleniową 4,5cm i 4g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 I najnowsze woblery to Raptorki Custom nabyte od Tomy'ego i po wielu męczarniach prawie ukończone ( zostało wkleić stery ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dobrze jest Milupa.Jak na początek to nawet bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witamy w temacie lipy i nożyka......Powodzenia w dalszej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tak trzymaj a efekty będą coraz lepsze . Pozdrawiam i życzę sukcesów wędkarskich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dzięki Panowie za słowa zachętyMało czasu u mnie na nudę, ale będę się uczył dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 1 Klasa- testy i jakieś efekty już były? Podstawa to żeby się Tobie podobały - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 @Rybson efekty za małe żeby wstawić Za to podczas L4 zrobiłem kolejne 4szt.Boleniowe bezsterowce : 3 szt w kształcie zbliżonym do wobków Tomy'ego choć nigdy nie widziałem ich na żywo mają ok 7cm i 14-15g.1 szt to takie zmodyfikowanie woblerów Łomżyńskich 6,5 cm waga 15g.Malowanie niedoskonałe ale miałem problemy z lakierem podkładowym który niestety wszedł w reakcję z domaluxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Praktyka czyni mistrza, zbliża sie okres zimowy, a więc łap za nóż i strugaj strugaj bardzo fajnie jak na pierwsze kroki z pewnością o niebo lepsze niż moje pierwsze pseudowoby. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ja teraz też jestem na l4 ale mam dłoń po operacji tzn dwa palce...lipa nic nie mogę utrzymać hmmm - może zaczniesz oklejać w sreberko? fajne masz woblery i na pewno doda im to mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Moja kombinacja z zestawem Tomy'ego Raptor Lure Maker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jako że znowu mi się nudziło i grzebiąc w alledrogo natrafiłem na odlewy pilkerów , postanowiłem więc że kupię kilka i tak oto w najprostszy sposób je przyozdobiłem i polakierowałem i się suszą.Mam nadzieję że w sobotę dane mi będzie je przetestować we Władysławowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 wcale mnie nie dziwi że masz kłódkę w oknie też bym się obawiał że ktoś mi gwizdnie taki zestaw fajna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dobra robota Piotrek.Troche wobków,wedęczki też majstrujesz.Talent powoli sie rozwija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 wcale mnie nie dziwi że masz kłódkę w oknie też bym się obawiał że ktoś mi gwizdnie taki zestaw fajna robota Pilkery ochrzczone , podczas 2 wyjazdów wyjęły łącznie ( ja i koledzy ) ponad 30 rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sezon tuż, tuż więc troszkę podłubałem.Zrobiłem swoją wersję Long castów wielkości 10 Rapali ważą 19g i mam nadzieję że będą bardziej lotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Polecą Piotrek , oj polecą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Na maj przygotowałem jeszcze 2 a'la Raptory Tomy'ego 2 bezsterowce na bolenie I 2 bezsterowce z myślą o troci z morza ( ewentualnie boleniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Super boleniówki ! Te płetewki piersiowe to kalka ?Na maj przygotowałem jeszcze 2 a'la Raptory Tomy'ego Moje 312.JPG 2 bezsterowce na bolenieMoje 309.JPG I 2 bezsterowce z myślą o troci z morza ( ewentualnie boleniach )Moje 310.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tak to kalkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) No Milupa zaczyna to wyglądać.Ta Kalkomania była prosta i chyba najlepsza.Po Raptorach już widzę że będą ładnie drgać. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Widać z czyich rąk wyszła mi też ta jasna bardziej podeszła.W weekend pojadę je po ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Też właśnie robię 2sztuki na zamówienie w tej kalkomanii.Zrób takiego Raptora tylko bez steru.Handlowy wobek to to nie będzie ale jak spróbujesz nim łowić tak jak Ci pisałem to efekty będą na 100% zwłaszcza na wolniakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Też właśnie robię 2sztuki na zamówienie w tej kalkomanii.Zrób takiego Raptora tylko bez steru.Handlowy wobek to to nie będzie ale jak spróbujesz nim łowić tak jak Ci pisałem to efekty będą na 100% zwłaszcza na wolniakach.Zrobię więc besterowego Raptora , kalkomanii jeszcze wystarczy.Tymczasem kolejne konstrukcje do przetestowania : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi