wildriver Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Fajne. Lubie takie puszyste boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W desperacji poszukiwania Klamek ze starej serii zrobionej przez Pawła na zlot w Międzyzdrojach, postanowiłem zrobić samemu coś na ich wzór.Oto skutki : P.S. Jak już zacząłem je robić Paweł znalazł jak raz 2 sztuki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Te dwie to Ty zrobiłeś ??? Masakra powiem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Rozwojowy jesteś Piotrze, przeskoczyłeś kilka klas w kilka miesięcy. Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Te dwie to Ty zrobiłeś ??? Masakra powiem tylko Tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Rozwojowy jesteś Piotrze, przeskoczyłeś kilka klas w kilka miesięcy. Super robota Powoli się uczę.Jakbym miał jeszcze jakiś warsztacik byłoby super, a tak to strugam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Łał wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klameczki super. Jak pracują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Klameczki super. Jak pracują ?Dopiero w niedzielę przejdą testy o ile Wisła pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kolejne woblery przygotowane z myślą o boleniach : Długość 9 cm, waga 18,6g i 19,3g Długość 9,5 cm, waga 14g i 17,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajne. Lubie takie puszyste boleniówki @wildriver, puszyste bo to takie grycanki na bolenia @milupa klameczki są przaśne lubię takie kształty. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jaka waga tych zielonych listków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Klamki ważą 18,5 g, pozostałe opisałem pod zdjęciami. I jeszcze 2 szt Długość 8 cm, waga 17,5g i 7cm , waga 7,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sporo ołowiu upchałeś w te woblerki. Te na drugim zdjęciu się mi podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Piotrek , ale pojechałeś z tymi klameczkami . Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Sporo ołowiu upchałeś w te woblerki. Te na drugim zdjęciu się mi podobają Chciałem zrobić woblery na pewne miejsce gdzie bolenie stoją po za zasięgiem rzutu tradycyjnych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) milupa Progres razi w oczy eleganckie te grycanki hehe Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 no faktycznie progres jest i nie ma opi******** się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Staram się uczyć od najlepszych, czyli od Was Twórców Teraz mam na tapecie 2 nowe rakiety boleniowe ważą 25 g przy długości 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ulala tylko uważaj, bo to będzie miało niezły zasięg rażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Staram się uczyć od najlepszych, czyli od Was Twórców Teraz mam na tapecie 2 nowe rakiety boleniowe ważą 25 g przy długości 10 cm.W czasie deszczu dzieci się nudzą znalazłem czas żeby dokończyć te woblerki mają 10,5 cm i ważą 26 i 28 g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Takim pociskiem swoją Odrę to bym 2 razy przerzucił ale wobaski zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na Wisłę i Narew w sam raz Zrobiłem też na szybko coś lżejszego pod klenio-jazia, nie wszystkie jeszcze wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No , no , widzę Piotrek , że rozkręcasz się jak tornado w stanach . Bardzo fajne wobki , za chwilę będziesz już profesjonalistą , pełną gębą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 To wszystko kuchenna produkcja więc czysta amatorszczyzna , może w wakacje wygospodaruję trochę miejsca w piwnicy na jakiś warsztacik Przy okazji skrobnąłem sobie korpusy na małe klamki max 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi