milupa Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wreszcie znalazłem chwilę na wykończenie ostatnich woblerów.Jedna z klameczek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fajny wobasek Jak to to pracuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fajny wobasek Jak to to pracuje ? To jest tylko "namiastka" Klamki Pawła na niej się właśnie wzorowałem. Podczas zwijania linki pracuje drobno, przy szybszym zaczyna zamiatać lekko ogonkiem,a podczas opadu i przy wolniejszym ściąganiu lusterkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fajnie Może być dobra przynęta na sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Też tak myślę W przyszłym tygodniu o ile woda pozwoli to sprawdzę na wieczornych sandałach, a jutro test na Zalewie Koronowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No, byłem ostatnio dwa dni służbowo na Twoich terenach i objeździłem, Bug, Narew, Zegrze itd. oj wody ci u Was dostatek Daj znać jak wyniki na te klamkie hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Piotrek, klameczki super i wcale nie odstają od oryginału, aż mnie korci żeby zmontować sobie klameczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Oj Piotrek , ale wymiatasz . Chyba już więcej nie pokażę Wam moich przynęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wreszcie znalazłem chwilę na wykończenie ostatnich woblerów.Jedna z klameczek.2013-06-28 14.09.04.jpgFajno wyszła,Piotrek a sprawdzałeś jak się zachowa przy podbiciu(szarpnięciu lekkim).Widziałem jak zachowuje się oryginał ,jeżeli można tak powiedzieć-szał praca.Wizualnie się postarałeś i kształt na pierwszy rzut oka też bez zarzutu,radzisz sobie extra.Pozdro Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Fajno wyszła,Piotrek a sprawdzałeś jak się zachowa przy podbiciu(szarpnięciu lekkim).Widziałem jak zachowuje się oryginał ,jeżeli można tak powiedzieć-szał praca.Wizualnie się postarałeś i kształt na pierwszy rzut oka też bez zarzutu,radzisz sobie extra.Pozdro Piotrze.Wypłynąłem dziś je przetestować ale po dopłynięciu na miejsce nie wiadomo skąd luną deszcz i mnie zgonił z wody.Jutro powtórzę podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Sprawdż ,sprawdż oby też tak wariowała jak ta z pod ręki Pawła i Tomka.Jeżeli tak będzie ,to nie żle wykombinowałeś.Graty za robotę Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Oj Piotrek , ale wymiatasz . Chyba już więcej nie pokażę Wam moich przynęt .Pokazuj. oryginału nigdy nie doścignę, choć ze swoich coraz bardziej jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Sprawdż ,sprawdż oby też tak wariowała jak ta z pod ręki Pawła i Tomka.Jeżeli tak będzie ,to nie żle wykombinowałeś.Graty za robotę Test na wodzie stojącej zrobiony i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pracy Przy podbiciu zachowuję się prawie jak slider aż zacząłem nią jerkować choć najbardziej podoba mi się opad tej klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Klamki na zdjęciu wyglądają super! Na "sucho" jak te spod ręki Pawła B. Ciekawe czy trafią do wąskiej dystrybucji. W końcu jak się jest z klamką nad wodą...to nic i nikt nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Test na wodzie stojącej zrobiony i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pracy Przy podbiciu zachowuję się prawie jak slider aż zacząłem nią jerkować choć najbardziej podoba mi się opad tej klamki A jak z fishami ? Wyskoczyło coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jak już pisałem w jednym wątku zaliczyłem metr szczupaka tylko w trzech kawałkach z czego jeden na klamkę a reszta na Aszychminkę. Do kompletu krótki bolek i okonek, spiąłem też dwa szczupłe ale tak samo małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Klamki na zdjęciu wyglądają super! Na "sucho" jak te spod ręki Pawła B. Ciekawe czy trafią do wąskiej dystrybucji. W końcu jak się jest z klamką nad wodą...to nic i nikt nie podskoczy Do bardzo wąskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Do bardzo wąskiej Pruszków wszystkie wykupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolejne moje wyroby "Klamkopodobne" gotowe Ostatnio mam coś mało czasu na zabawę w budowanie przynęt, ale mam nadzieję że za trochę coś znowu wstawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Miodzio ,że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Ja zrobiłem ale taką miniaturkę tego woblera.Fajnie zasuwa Wstawię porównanie z oryginałem. Edytowane 7 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja zrobiłem ale taką miniaturkę tego woblera.Fajnie zasuwa Wstawię porównanie z oryginałem. Te mają 8 cm, ale planuję strugnąć też takie 5-6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Róbcie róbcie ,ja chętnie przygarnę takiego wariata ,w wersji mini.Super to może zasuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Piotrek , przesyłka doszła , dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Masz dryg Piotrze, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi