spinnerman Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolejne moje wyroby "Klamkopodobne" gotowe 2013-07-07 12.42.21.jpg2013-07-07 12.43.12.jpg2013-07-07 12.43.47.jpg Ostatnio mam coś mało czasu na zabawę w budowanie przynęt, ale mam nadzieję że za trochę coś znowu wstawięPoitrek klameczki bajeczka. Szczególnie ta z wypukłą łuseczką przypadła mi do gustu Jak nie tajemnica napisz kilka słów o technologii wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Poitrek klameczki bajeczka. Szczególnie ta z wypukłą łuseczką przypadła mi do gustu Jak nie tajemnica napisz kilka słów o technologii wykonania Tajemnica to żadna.Okleiłem korpus kawałkiem moskitiery z biedronki na to poszła folia aluminiowa , wystarczyło odgnieść i łuski gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wczoraj stwierdziłem że zacznę przygotowania do Pucharu Głowatki, na szybko wyciąłem takie kształty, a co z tego wyjdzie to później pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kurde milupa - to Ty też będziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) kurde milupa - to Ty też będziesz???Robię wszystko żeby być Dalsze szlify i przy okazji pytanie do znawców tematu, czy dobrze kombinuję z kształtem woblery mają 12-13 cm ? Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 moze polaczcie swe sily w jeden wątek... http://jerkbait.pl/topic/28567-charakterystyka-pracy-woblera-g%C5%82owatkowego-jaka/#entry1299040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Piotrze, wielu, wielu, bardzo wielu udanych holi.Na swoje przynęty.Głowatek, szczupaków, amurów, leszczy - byle sporych i emocji dostarczających 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czy klamki już znalazły się w dystrybucji? Jaka jest ich waga Piotrek? Może uda się załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czy klamki już znalazły się w dystrybucji? Jaka jest ich waga Piotrek? Może uda się załapać Jakąś dla ciebie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Liczyłem na zakup 2 Szybko zostają bestie w wodzie Ile mniej więcej one ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jak będę w domu to zważę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Piotrze, wielu, wielu, bardzo wielu udanych holi.Na swoje przynęty.Głowatek, szczupaków, amurów, leszczy - byle sporych i emocji dostarczających Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Kilka osób pytało mnie o ołowianki na które łowię bolenie, jest to stara produkcja z przed kilku lat i tak to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Te dwie górne są obciągnięte mylarem? Edytowane 15 Września 2013 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja kiedyś Piotrku myślałem o zrobieniu łuski z folii alu na takich ołowiankach ale jakoś odpuściłem temat . Nie wiem jednak jak by się folia zachowywała podczas przeginania ołowianki . Gdyby tak na większych ołowiankach dać tłoczoną łuskę z obydwu stron przynęty , to pewnie byłby to niezły wabik na morskie trotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wojtek dokładnie to jest mylar.Jak je robiłem to nie znałem jeszcze patentu z folią ale właśnie mam zamiar spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja kiedyś Piotrku myślałem o zrobieniu łuski z folii alu na takich ołowiankach ale jakoś odpuściłem temat . Nie wiem jednak jak by się folia zachowywała podczas przeginania ołowianki . Gdyby tak na większych ołowiankach dać tłoczoną łuskę z obydwu stron przynęty , to pewnie byłby to niezły wabik na morskie trotki .Po twoim poście stwierdziłem że spróbuję z folią zrobiłem na szybko sztukę, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No no , ładniusia . Będzie ładnie pobłyskiwała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kruca bomba mało casu ostatnio na zabawę przynętami ale kolejny ruch przy wobkach na głowę zrobiony . Przy okazji okleiłem kilka boleniówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Głowacicowe woblery powoli nabierają barw, jeszcze kilka dni i będą gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piotrek sprężaj się ostro fajne to uczucie łowić na własną konstrukcje a nie mowie już nic i nie zapeszam jak by się udało złowić główke Trzymam kciuki za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Piotr to juz wiem co będzie na mojej fakturze za pomoc na terenie Szczecina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ładne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi