milupa Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Już prawie koniec, na puchar się wyrobię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Moją uwagę zwracają bardzo małe oczka, tak te pod kotwice jak i te do linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Oczka są jeszcze zapaćkane lakierem, ale faktycznie w 2 z nich są małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jakoś ostatnio nie miałem weny do zabawy z woblerami ale tak na szybko skończyłem kilka wcześniej przygotowanych korpusów w tym Raptory Tomy`ego Za to zacząłem uczyć się wiązać muchy, na razie tylko nimfy z tego co mi zostało z dawnych czasów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Piter, ale odpicowałeś te zabaweczki Środkowa fota ,drugi od góry po lewej-mój faworyt .O design chodzi oczywiście Weż go na spotkanie , to Cię z niego ogołocę .Weszło mi to w krew ,po ostatnim spotkaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Podobaja mi się te na klawiaturce, jaka długośc i waga? no i widać że uwagi o wielkości oczek wziąłeś sobie do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podobaja mi się te na klawiaturce, jaka długośc i waga? no i widać że uwagi o wielkości oczek wziąłeś sobie do serca Zmierzę i zważę wieczorem. Tym czasem wstawię to czym zajmowałem się ostatnio koguty.Zaczęło się tradycyjnie od materiałów które miałem w domu: Później dokupiłem co nieco i wyszły już bardziej powtarzalne: Jeszcze zostało mi trochę główek, więc pewnie coś ukręcę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dawno nic nie wstawiałem ale mało mam czasu na zabawę, zrobiłem ostatnio tak na szybko 2 klamki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pistolero chyba na Wigilię takiego też przyniosłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Pistolero chyba na Wigilię takiego też przyniosłeś.Tamte były Alu, a to jest wersja "na szyko" sam spray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bardzo fajne klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 taki kształt jako bez-ster mnie intryguje, kiedyś coś po kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 I tak do oryginalnych Klamek Pawła im daleko ale próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Niestety nie znam klamek Pawła, chociaż dwa razy o nie pukałem, może kiedyś je poznam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Klamki dopiero dzisiaj doczekały się testów, szału nie było ale dwa się uwiesiły jeden konus ok 50 cm i ten 65 cm. Zdjęcie marnej jakości robione telefonem podczas holu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Piotrek!Cobyś więcej czasu (i ochoty) na przynętową dłubaninę znalazł, zdrowia (zawsze się przydaje) i niech Ci plećka nigdy nie pęka!Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 78 rocznik zawsze uważam za jeden z najlepszych stówka i wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 najlepszego i połamania kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dziękuję Wam za życzenia. Przy okazji żeby nie był pusty wpis to pokażę coś co właśnie szykuję na najbliższy wypad na szczupłe, taka moja wariacja Jerk a'la szczupak 25 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Szykuj się, szykuj... w dzień i w nocy będziemy łowić Też coś specjalnego szykuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Na pierwszy rzut oka myślałem, że to jakaś ultra-mega-giga boleniówka & najlepszego Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Piotrek, to w dniu urodzin życzę Ci szczupaka minimum 3 X dłuższego do tego jerka....co tam 3.....nawet 4 X dłużdzego +1cm coby metr z haczykiem był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi