Skocz do zawartości

milupa-rękodzieło

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne moje wyroby "Klamkopodobne" gotowe ;)

attachicon.gif2013-07-07 12.42.21.jpgattachicon.gif2013-07-07 12.43.12.jpg

attachicon.gif2013-07-07 12.43.47.jpg

Ostatnio mam coś mało czasu na zabawę w budowanie przynęt, ale mam nadzieję że za trochę coś znowu wstawię

Poitrek klameczki bajeczka. Szczególnie ta z wypukłą łuseczką przypadła mi do gustu :)  Jak nie tajemnica napisz kilka słów o technologii wykonania ;) 

Poitrek klameczki bajeczka. Szczególnie ta z wypukłą łuseczką przypadła mi do gustu :) Jak nie tajemnica napisz kilka słów o technologii wykonania ;)

Tajemnica to żadna.

Okleiłem korpus kawałkiem moskitiery z biedronki :D na to poszła folia aluminiowa , wystarczyło odgnieść i łuski gotowe ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Ja kiedyś Piotrku myślałem o zrobieniu łuski z folii alu na takich ołowiankach ale jakoś odpuściłem temat . Nie wiem jednak jak by się folia zachowywała podczas przeginania ołowianki . 

Gdyby tak na większych ołowiankach dać tłoczoną łuskę z obydwu stron przynęty , to pewnie byłby to niezły wabik na morskie trotki .

Ja kiedyś Piotrku myślałem o zrobieniu łuski z folii alu na takich ołowiankach ale jakoś odpuściłem temat . Nie wiem jednak jak by się folia zachowywała podczas przeginania ołowianki . 

Gdyby tak na większych ołowiankach dać tłoczoną łuskę z obydwu stron przynęty , to pewnie byłby to niezły wabik na morskie trotki .

Po twoim poście stwierdziłem że spróbuję z folią zrobiłem na szybko sztukę, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce ;)

post-46743-0-55976400-1379531750_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...