milupa Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Mój szczupaczek gotowy, przy okazji odrestaurowałem też Whitefisha 18 ze starej serii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Fajnie wyszło. Oryginalnie Tak po USAńsku Edytowane 10 Września 2014 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Robione na kolanie, do tego użyłem nowego lakieru który niestety ruszył trochę farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 U, a co to za lakier??? Może to wina nieodpowiedniej farby? Akryl Ci ruszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Bardziej zawiniła metoda nakładania pędzlem, lakier to dwuskladnikowy poliuretan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Oj nie lubię, nie lubię pędzla Najważniejsze, że dobrze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Piotrze!Ale Ci się wątek "zapuścił" Sto lat i tradycyjnej "złotej rybki" do spełniania życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dziękuję Janusz za życzenia Niestety wątek chwilowo poszedł w niebyt jak i moja zabawa z przynętami, niestety przegrałem brutalną walkę z czasem Pewnie dopiero zimą znajdę chwilę na wydłubanie jakichś przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wszystkiego Najlepszego Piotr, zdrówka, masy wolnego czasu , wiecznie napiętej linki w zestawie STO LAT !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 I ode mnie Piotrze sto lat i sporo czasu na połowy ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Aaa widzisz jak się ładnie złożyło, akurat pod Twoje zdrowie bo zapojka wyszła. Wszystkiego najlepszego i rusz trochę ten wątek bo Ci statusa odbiorą ;p Widzimy się w Mrzeżynie podobno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Sto lat,dużo zdrowia i kasy.Mój "ulubieny" moderatorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Aaa widzisz jak się ładnie złożyło, akurat pod Twoje zdrowie bo zapojka wyszła. Wszystkiego najlepszego i rusz trochę ten wątek bo Ci statusa odbiorą ;p Widzimy się w Mrzeżynie podobno Dzięki Ze statusu sam się zrzekłem zapytaj Janusza ????Na Mrzeżyno liczę choć jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zdrówka i spełnienia marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Mrzeżyno? Byłem!!! (kiedyś) Było fajnie Ale przede wszystkim - 100 lat Piotrze ! Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w życiu!P. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dziękuję Wam za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 I ja się dołączam z lekkim opóźnieniem. Zdrowia i mnóstwo fajnych rybów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi