Skocz do zawartości
  • 0

Suzuki DF25 Vtwin

esoxx87

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Linia paliwowa jest ok. silnik za każdym razem działa tak samo. Nie ma znaczenia czy pływałem godzinę czy jedną minutę.  Obroty powoli rosną i w pewnym momencie zaczyna go dusić. Kilka niewielkich, szybkich ruchów manetką  i "przeskakuje" ten moment - obroty rosną później normalnie 

• Like 1

• 0

Oki sorki że nie w temacie.

Ja Storma mam i nie mam problemów z nim, również te 18 sztuk które serwisowałem w tym roku nic poważnego nie było.

Za to te markowe... Echhhh, właśnie dzwonił kurier wiezie do mnie Suzę 20KM i Merkury 9,9... :) 

Wiem, wiem, że najstarszy Storm miał 5 lat a markowe między 10 a 50lat... :D

• 0

Oki sorki że nie w temacie.

Ja Storma mam i nie mam problemów z nim, również te 18 sztuk które serwisowałem w tym roku nic poważnego nie było.

Za to te markowe... Echhhh, właśnie dzwonił kurier wiezie do mnie Suzę 20KM i Merkury 9,9... :)

Wiem, wiem, że najstarszy Storm miał 5 lat a markowe między 10 a 50lat... :D

A ja znów mam wiele głosów że "nowe" odrazu wymagają naprawy i ludzie je zwracają do sprzedawcy, te stormy przy takiej eksploatacji momentalnie by się rozsypały. No ale nie ma co wymagać tutaj cena jest wprost proporcjonalna do jakości , dla kogoś kto będzie go delikatnie używał będzie służył.

Edytowane przez highvoltage
  • Like 1

• 0

Proponuje jeszcze raz wyczyścić gaźnik. Ja w inny modelu miałem podobne objawy. Gaźnik czyściłem, przedmuchiwałem sprężony powietrzem i nie pomagało.

Dopiero jak małym drucikiem ( wyjętym z szczotki drucianej) przeczyściłem dysze zaczął poprawnie działać.

Nie twierdzę że to jest na 100% to. Spróbuj ??