J A Z Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Poszukuję namiarów telefonicznych, bądź e`mail do tych dwóch producentów. Info, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam,na Tomka mam bo mieszka blisko mnie 666079724. www.lprods.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Śliczne dzięki. inform. przekazałem dalej, bo ktoś poszukuje namiarów na tych Panów, jako producentów, nie jako poszukiwanych listem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie problemu Tomek robi wspaniałe woblery,choć rzadko na wobki łowię(wolę na swoje blaszki)to kilka mam jego wyrobów, bo lubię jak w pudełku jest coś extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 http://sklep.waldemar-ptak.pl/ jestem prawie na 100% pewien że ten człowiek ma namiary na Marka Pokutyckiego. Skontaktuj się z Waldkiem i myślę że dotrzesz do Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Własnie Jacku tego gościa szukałem.Przez Pana Waldka miałem namiar,dzięki @Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Przy okazji ja się posiliłem cykadami w sklepiku. Mozna płacic Pay-Palem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ktoś zbiera dane o producentach, dlatego to zapytanie. Info przekazałem zainteresowanemu, powinno wystarczyć.Dzięki bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi