maniutek1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Witam.Poszukuje mini haczyków offsetowych. Dziesiątki znalazłem ale może ktoś gdzieś 12 widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Na Ali nie ma?.Mam jeden taki nie wiem skąd.i jaki to rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Najmniejsze jakie mam to Owner Slim Offset #12 - 17,5/14,8mm długość całkowita/długość łuku haka, a Mini Offset Varivas Gran Inch Hook small #10 odpowiednio - 17,5/15,0mm.Pierwszym zbroję mikro wormy np. 1,7''C'ultiva Micro Worm, a drugim 3/4'' twisterki Manns i tej samej wielkości twisterki Relax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Na Ali nie ma?.Mam jeden taki nie wiem skąd.i jaki to rozmiarMoże być to np. Nogales Gran Inch Hook Regular #8, ma on wymiary 19,3/16mm długość całkowita/długość łuku haka.Ale może być to także Decoy Worm 19 S.S. Finesse Offset Hook #8, ma on wymiary 19/15,5mm. Ten model jest produkowany także w wielkości #10 i będzie to najmniejszy offset jaki znam, nie mam go jednak skatalogowanego, gdyż nie mam go w swoich zasobach, bo nie wiem jakie przynęty mógłbym nim poza ochotką uzbroić.Do zbrojenia ochotki stosuję Owner Slim Offset #12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Takie zamówiłem na Ali ale jakoś długo trwa "Wysyłka lokalną firmą transportową" więc jest ryzyko, że nie dojdą. https://a.aliexpress.com/_vtvlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 [przynęty] "Czeburaszki", MANDULE,Haki Decoy,Owner - Sprzedaż sprzętu wędkarskiego - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishingTu trzeba było kupić Decoy Worm 19 S.S. #10, pewnie taka sama wielkość, ale perfekcyjnie wykonane z cienkiego drutu, bo przeznaczone głównie na rynek japoński.Po co szukać czegoś na drugim końcu Świata, skoro można go kupić w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Możecie jeszcze poszukać w ofercie Gurza w Drapieżniku. Mają w ofercie wielkość 12 i 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na alli znalazłem dziesiątki. U Stepanowa kiedyś były dwunastki ale się rozeszły. Do mikro pijawek od Cyprysa szukam. W minionym sezonie były hitem tylko to zbrojenie wielkimi łapami... W offset łatwiej uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Na naszej giełdzie Sport-Fishing oferuje 12 Owner MH-21, a na Allegro jest coś takiego https://allegro.pl/oferta/haki-offsetowe-expert-worm-1205-nr-12-10911976322 Edytowane 27 Grudnia 2021 przez zakrza74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 (edytowane) Poszukuje malych rozmiarow, tzn. #1 i mniejszych hakow NIE offsetowych ale hakow typu swimfish bez obciazen brzusznych, takich jak na linku: Prosze o info, Leslaw. Edytowane 8 Czerwca 2024 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi