peresada Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 witam!rozglądam się za kijem do jerków. mam tu na myśli salmo slider 12 tonący i salmo warrior na przykład. długość wędki to max. 6'6''.proszę o pomoc w wyborze kija.dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 z autopsji moge polecic te modele:St. Croix Avid AC66HF 6' 6 12 – 25 lbs - 3/8 - 1 ½ oz St. Croix Premier PC66HF 6' 6 12 – 25 lbs - 1/2 - 1 ½ oz Rozemeijer Gentle Jerk 195 bis 100 gramm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 czy ww. st. croix bez problemowo obsłużą 90g. mam tu na myśli dynamiczne rzucanie bez oglądania się na kij?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 oczywiscie, ze nie, polamia sie przy ... najpozniej ... hmmm ... czwartym rzucie ... dlatego je tobie polecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 dynamiczne rzucanie - NIE bez ogladania sie na kij - TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 oki, dzięki za informacje. chyba zdecyduje się na st. croix.zastanawiam się jeszcze nad St. Croix® Premier® Series Musky Rods - 6'10 M do 2oz i 30lb. to chyba jakaś nowość?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie wiem jak w przypadku tej wedki ale generalnie musky rodsy charakteryzuja sie duzą pałowatościa... może Wojtek powie coś wiecej. przy tej wedce i jej stosunkowo niewielkiej mocy (jak na typowa musky rod) moze byc nieco inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 oki, dzięki za informacje. chyba zdecyduje się na st. croix.zastanawiam się jeszcze nad St. Croix® Premier® Series Musky Rods - 6'10 M do 2oz i 30lb. to chyba jakaś nowość?pozdrawiam! Ja czekam na taki - idzie z bassa, jak coś to wpadniesz i go oblookasz przed ew kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 witam!kuba - mi z bassa napisali że ten kijek wysyłają tylko do stanów, niw wysyłają za granicę...kiedy składałeś zamówienie?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ze dwa dni temu - pisali tylko o kilku brakujących woblerkach i tyle - nie ma przy nim adnotacji shpis to main 48 states only jak przy niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi