okonek2u Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Cześć,jakie są Wasze opinie na temat produktów marki FHM?Czy ktoś z Was ich używał, może przekazać tutaj swoją opinię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Daj jakiegoś linka z tymi produktami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Podrzucam link do strony FHM: https://fhmgroup.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris K Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Hej RafałJa posiadam kilka produktów z FHM i jestem mega zadowolony Ich ciuchy maja dodatkowo zaklejane szwy i 2 letnia gwarancje Bardzo dobre ciuchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Możecie kupić je tutaj:https://fishing.bloke.pl/odziez/?product-page=3Ja przetestowałem komplet zimowy - REWELACJAKurtka do brodzenia - REWELACJASzczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian_Relax Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Tez jestem posiadaczem ubrań z FHM , bardzo przypasowały mi spodnie sofshelowe mają szelki są wygodne i ocieplone polarem na wczesna wiosnę i jesień jak znalazł [emoji6] Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luba55 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkuje model Guard oraz Guard Insulated winter i złego słowa nie powiem. Ubrania polecili mi zawodnicy z Łotwy gdzie byłem na zawodach. Zestawy testowane już chyba we wszystkich możliwych wariantach pogodowych. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi