inglisz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jakie łożyska (jakich firm) i gdzie kupujecie łożyska do upgrade'u swoich multików?Nigdzie w Polsce nie mogę namierzyć sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 ... lekkie na Ali... polecam przejrzeć wątek, jak i BFS- owy, tam też było sporo linków. Koledzy na Forum też mają jak kojarzę, do standardowych rozmiarów. Polecam wrzucić ogłoszenie w Kupię... Kolega powinien więcej szczegółów przedstawić, będzie wszystkim łatwiej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Nie chodzi mi o łożyska pod konkretny model tylko generalnie o sklep / osobę w Polsce, która ma na stanie łożyska lub może je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Alledrogo, sklepy w necie, sklepy stacjonarne itp. Dziś kupiłem w sklepie stacjonarnym łożyska 623.zz ezo 3x10x4. Pasują do ABU 5000, młynek kręci jak głupi. Trochę chęci i dasz radę coś znaleźć . Nie muś pisać na opakowaniu daiwa czy shimano . Tak poza tym to ja się nie znam , kupiłem i wymieniłem tylko dwa łożyska. . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Z twojego wpisu wyłapałem jedno słowo : ezo. Czyli łożyska ezo są ok do multików zgaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Pod warunkiem, że nie łowisz na b. lekko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 ABU 5000 na bardzo lekko raczej się nie łowi . Łożyska EZO są ok. do mojego multiplikatora , pasują i się kręcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Witam pany zna moze ktos rozmiar lozysk na szpuli tranxa 301? Zaczynaja w pewnym momencie (swiszczec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Jeśli nie łowisz nim aktualnie to zdemontuj i zmierz suwmiarka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 ... moja propozycja... uderz do Kolegi @Godski, speca od łowienia heavy, sprzęt zna, a i ww. ezo posiada na stanie w celu upłynnienia. Podpytaj o szczegóły Andrzeja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 wielkie dzieki bob74 za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 ... moja propozycja... uderz do Kolegi @Godski, speca od łowienia heavy, sprzęt zna, a i ww. ezo posiada na stanie w celu upłynnienia. Podpytaj o szczegóły Andrzeja...Z tym specem to nie przesadzaj - dawno i nieprawda ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Witam pany zna moze ktos rozmiar lozysk na szpuli tranxa 301? Zaczynaja w pewnym momencie (swiszczec).Może wystarczy oczyścić i nasmarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 czyszczone smarowane ale po jakims czasie znowu zaczynaja znowu świszczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Witam pany zna moze ktos rozmiar lozysk na szpuli tranxa 301? Zaczynaja w pewnym momencie (swiszczec).Stawiam na 5x11x4 i 3x10x4 https://www.spoolspeed.com/products/shimano-tranx-full-tune-kit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 dokladnie tak jak piszesz wczoraj mierzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Odnośnie łożysk Tranxa - proponuje spisać nr katalogowe tych łożysk ze schematu dostarczonego z multiplikatorem i uderzyć do Mefisto. Korzystałem i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 juz ogarniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi