Roch Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jest tak: 1. Wchodzę na stronę główną forum i loguję się -skutecznie.2. Klikam Wieści znad wody -wchodzę, ale jako odwiedzający. Muszę logować się ponownie.3. Po zalogowaniu trafiam na stronę główną forum.4. Klikam Wieści znad wody itd... Pomożecie?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Problem ustąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EDI Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam...Ja mam problem z zalogowaniem się w przeglądarce CHROME.Podczas próby logowania, wpisaniu loginu i hasła, kliknieciu w ZALOGUJ, wyświetla się komunikat: "Nie wpisano nazwy użytkownika".Problem ten nie występuje w Firefox'ie i Internet Explorer.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nie mam pojęcia u mnie w Chrom chodzi super właściwie tylko go używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 U mnie na Chrome tez smiga bez problemu, wiec moze cos z ustawieniami masz nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) A ja mam pytanie,bo może coś żle robię. jak skopiuje tekst z jerka i wstawiam jako wklejto dziwne rzeczy się kopiują jakies fonty, nawiasy, ariale, mętlik totalny a między nim moja wiadomość-ktos może mi pomóc? Edytowane 29 Listopada 2012 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Co się qurna dzieje, s w logowaniu przeszkadza baner "eventuru" zróbcie coś z tym gównem !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Janusz. Instaluj AdBlock-a. U mnie, na Chrome działa i reklamy niczego nie zasłaniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Witam, coś dziwnego stało się z moim kontem, tak jakby nie istniało. W google nie widać ani konta ani hasła. W to działa Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal Sz Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam, coś dziwnego stało się z moim kontem, tak jakby nie istniało. W google nie widać ani konta ani hasła. W to działa Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaZ moim kontem zalozonym przed laty jest dokladnie to samo jakby znikly dane z bazy poniewaz mogłem na tych samych danych zarejestrować sie ponownie. Nie chce krakać, ale strona nie ma szyfrowania nie pamietam czy wczesnjej było, ale od ok lutego nie zagladałem tu. I nagle antywirus krzyczy aby uwazac bo strona nie ma szyfrowania I hasla leca zwyklym tekstem, może byc tak ze w lutym stora zostala zhakowana I pewnie dlatego takie problemy. Prubuje skontaktowac sie z administratorem ale bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wałaszewski Janusz Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Z moim kontem zalozonym przed laty jest dokladnie to samo jakby znikly dane z bazy poniewaz mogłem na tych samych danych zarejestrować sie ponownie. Nie chce krakać, ale strona nie ma szyfrowania nie pamietam czy wczesnjej było, ale od ok lutego nie zagladałem tu. I nagle antywirus krzyczy aby uwazac bo strona nie ma szyfrowania I hasla leca zwyklym tekstem, może byc tak ze w lutym stora zostala zhakowana I pewnie dlatego takie problemy. Prubuje skontaktowac sie z administratorem ale bez skutku.Dokładnie to samo u mnie, założyłem nowe konto, bo stare z lipca 2007r nie działa, wygląda jakby go nie było. Przy próbie odzyskania hasła dostaję odpowiedź na maila z "linkiem" i "kluczem" które nie działają. Pod czas ponownej rejestracji i próby użycia starego loginu wyskakuje info, że nazwa zajeta przez innego zarejestrowanego użytkownika. A wcześniej podaje, że nie ma takiego użytkownika.Kontakt z administratorem dostępny tylko w teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wałaszewski Janusz Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Zastanawia mnie, czy ktokolwiek z administracji czy moderacji czyta ten wątek ???Założyłem nowe konto i w zasadzie wystarczy, nie mniej jednak "stare" miało jakąś wartość.Pytanie do administracji/moderacji - jest opcja przywrócenia starego konta, lub połączenia go z nowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Roch
Jest tak:
1. Wchodzę na stronę główną forum i loguję się -skutecznie.
2. Klikam Wieści znad wody -wchodzę, ale jako odwiedzający. Muszę logować się ponownie.
3. Po zalogowaniu trafiam na stronę główną forum.
4. Klikam Wieści znad wody itd...
Pomożecie?..
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi