Skocz do zawartości
  • 0

Problem z logowaniem

Roch

Pytanie

Jest tak:

1. Wchodzę na stronę główną forum i loguję się -skutecznie.

2. Klikam Wieści znad wody -wchodzę, ale jako odwiedzający. Muszę logować się ponownie.

3. Po zalogowaniu trafiam na stronę główną forum.

4. Klikam Wieści znad wody itd...

Pomożecie?..

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam...
Ja mam problem z zalogowaniem się w przeglądarce CHROME.
Podczas próby logowania, wpisaniu loginu i hasła, kliknieciu w ZALOGUJ, wyświetla się komunikat: "Nie wpisano nazwy użytkownika".
Problem ten nie występuje w Firefox'ie i Internet Explorer.

Pozdrawiam

• 0

A ja mam pytanie,bo może coś żle robię.

jak skopiuje tekst z jerka i wstawiam jako wklej

to dziwne rzeczy się kopiują

jakies fonty, nawiasy, ariale, mętlik totalny a między nim moja wiadomość-ktos może mi pomóc?

Edytowane przez hasior

• 0

Witam, coś dziwnego stało się z moim kontem, tak jakby nie istniało. W google nie widać ani konta ani hasła. W to działa

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Z moim kontem zalozonym przed laty jest dokladnie to samo jakby znikly dane z bazy poniewaz mogłem na tych samych danych zarejestrować sie ponownie.

Nie chce krakać, ale strona nie ma szyfrowania nie pamietam czy wczesnjej było, ale od ok lutego nie zagladałem tu. I nagle antywirus krzyczy aby uwazac bo strona nie ma szyfrowania I hasla leca zwyklym tekstem, może byc tak ze w lutym stora zostala zhakowana I pewnie dlatego takie problemy.

Prubuje skontaktowac sie z administratorem ale bez skutku.

• 0

Z moim kontem zalozonym przed laty jest dokladnie to samo jakby znikly dane z bazy poniewaz mogłem na tych samych danych zarejestrować sie ponownie.

Nie chce krakać, ale strona nie ma szyfrowania nie pamietam czy wczesnjej było, ale od ok lutego nie zagladałem tu. I nagle antywirus krzyczy aby uwazac bo strona nie ma szyfrowania I hasla leca zwyklym tekstem, może byc tak ze w lutym stora zostala zhakowana I pewnie dlatego takie problemy.

Prubuje skontaktowac sie z administratorem ale bez skutku.

Dokładnie to samo u mnie, założyłem nowe konto, bo stare z lipca 2007r nie działa, wygląda jakby go nie było. Przy próbie odzyskania hasła dostaję odpowiedź na maila z "linkiem" i "kluczem" które nie działają. Pod czas ponownej rejestracji i próby użycia starego loginu wyskakuje info, że nazwa zajeta przez innego zarejestrowanego użytkownika. A wcześniej podaje, że nie ma takiego użytkownika.

Kontakt z administratorem dostępny tylko w teorii.

• 0

Zastanawia mnie, czy ktokolwiek z administracji czy moderacji czyta ten wątek ???

Założyłem nowe konto i w zasadzie wystarczy, nie mniej jednak "stare" miało jakąś wartość.

Pytanie do administracji/moderacji - jest opcja przywrócenia starego konta, lub połączenia go z nowym ???