platynowłosy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam Panowie.Na okoliczność rocznicy ślubu, nie pytajcie której..., od naszych Dzieci, dostaliśmy z Żoną.....rowery.Piękne, lśniące, mocne,rety...Byłem przekonany, że te rowery będą długo...rekwizytem w schowku. Fakt, postały parę tygodni, skrzętnie przezemnie omijane. Dopewnego momentu. Ja wsiadłem na rower po raz pierwszy do 50 lat. Mam 57. W ciągu 1 tygodnia przejechaliśmy ok 100km. Dla nas masakryczna odległość.I wiecie co?Gorąco polecam. Zacząłem tracić brzuch. Lepiej oddycham. Uspokaja mi się tętno w czasie i po wysiłku. Czuję się fantastycznie.Poprostu super.Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Rower-dobra rzecz,ale nie można przedawkować. Kiedyś byłem napięty na tym punkcie ,60km dziennie i nie ma że boli...wtedy nie bolało,potem przesiadka z kolarki na górskie,odległości mniejsze a wysiłek porównywalny ,nadal wszystko ok. skończyła się szkoła i zaczęła się szkoła i praca i jeszcze te....wędkarstwo . stanęło na tym że rower poszedł w odstawkę, z racji że wędkarstwo było pierwsze <_< tylko te skurcze po skończeniu przygody z rowerem mam do dziś,tylko dlatego że już nie ma masażysty i cudownych środków na wszelkie bóle. ale jest żona która czasem przyjmie kopa od tej nogi przepracowanej i córka która musiała nauczyć się jeździć prędzej niż rówieśnicy ..... <_< żona i córka jeżdżą,a jak ,ja im serwisuje rowerki i wszystko jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Fajna historia, nigdy nie jest za późno, żeby zacząć. Ja biegam od pół roku, w końcu zabrałem się za jakąś aktywność fizyczną na poważnie.Robię około 18 km tygodniowo. Czasy coraz lepsze, myślę o pierwszych startach amatorskich. Na początek 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ooooo, Panowie no to fajnie. Bieganie też biorę pod uwagę, ale nieco później,bo narazie nie cierpię biegać. A na zimę muszę mieć jakąś aktywność, bo inaczej sfiksuję. Mam na myśli ruch, oprócz wędkarstwa. Siłownia? chodziłem latami, ale teraz mam zakaz....Pozdrawiam Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Alek. Za cztery lata idę w Twoje ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Brawo Popper.Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Alek. Za cztery lata idę w Twoje ślady Ja też, ja też rowery stoją w piwnicy, tylko czasu brak nawet na ryby a nie tak na rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Alek. Za cztery lata idę w Twoje ślady Ja też, ja też rowery stoją w piwnicy, tylko czasu brak nawet na ryby a nie tak na rowery.Aaa, bo śmignąłbyś do mnie rowerkiem, to byśmy sezon nad Kwisą zakończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Alek. Za cztery lata idę w Twoje ślady Ja też, ja też rowery stoją w piwnicy, tylko czasu brak nawet na ryby a nie tak na rowery.Aaa, bo śmignąłbyś do mnie rowerkiem, to byśmy sezon nad Kwisą zakończyli Potych kilometrach do Ciebie to chyba szpital albo sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi